Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιός κόβει με την χατζάρα ονόματα υποψηφίων στην ΝΔ;

Μετά το πραγματικό κώλυμα εκλογιμότητας που είχε ο Υποψήφιος της ΝΔ απο τος Γαργαλιάνους κος Τάκης Κατσίβελας, στην ΝΔ άρχισαν πάλι οι διεργασίες από το μηδέν για την αναζήτηση υποψηφίου.

Μια τέτοια διαδικασία ήταν και η σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 6 του μήνα στο γραφείο του γραμματέα αυτοδιοίκησης και βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Μιχαλολιάκου και στην οποία συμμετείχαν οι Κώστας Κόλλιας από τα Φιλιατρά, Παναγιώτης Τσίγκανος από Κυπαρισσία και Ευστάθιος Ανδρινόπουλος από τους Γαργαλιάνους δεν κατέληξαν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής για να ηγηθεί του συνδυασμού.

Παραπολιτικά που μας ήρθαν από ..........

την συνάντηση αναφέρουν ότι ερωτήθηκε ο Μιχαλολιάκος γιατί απουσιάζει ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου.
Ο Μιχαλολίακος φέρεται να απάντησε ότι αυτά τα ονόματα του πήγαν για να συζητήσει μαζί τους.

Αν όλα αυτά είναι πραγματικά, γεννάται το ερώτημα, ποιός αποκλείει τον έναν υποψήφιο ή τον άλλον χωρίς να έχει προηγηθεί δήλωση παραίτησης. Γιατί εξ όσων γνωρίζουμε ο κος Παπαθεοδοσίου ΔΕΝ έχει προβεί σε δήλωση (είτε προφορική είτε γραπτή) παραίτησης από το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει τον Δήμο Τριφυλίας.

Ποιοί είναι αυτοί που κόβουν ονόματα με την χατζάρα?
Είναι η τοπικές οργανώσεις της ΝΔ;
Είναι η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας;
Είναι κάποιο άλλο όργανο?
Γιατί δεν μετείχε της σύσκεψης και ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου;

2 σχόλια:

  1. Το ποιος εκοψε τον Παπαθεοδοσιου το ξερουμε.Ας ειναι καλα ο Δρακος και ο φιλος του ο Αλκης.Το ποιος εβαλε τον Πετροπουλο να μπει σφηνα στον Σωτηροπουλο το ξερουμε;;;Aτιμη ΚΑΛΑΤΖΑΚΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.