Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Τι παιχνίδια παίζουν οι της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων;

Γράφει ο πρώην Διαχειριστής

Έγιναν τρεις συσκέψεις στα Φιλιατρά για να αποφασίσουν ποιος από τους Δημήτρη Σωτηρόπουλο ή Θανάση Πετρόπουλο θα αναλάβει επικεφαλής ενωτικού συνδυασμού για τον Δήμο Τριφυλίας.
Δυστυχώς μέχρι και χθές το απόγευμα δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με αυτά που έχουμε μάθει οι Γαργαλιάνοι τηρούν μια πραγματικά περίεργη στάση στο θέμα.
Από όσο θυμάμαι οι Γαργαλιάνοι δεν .........

ήθελαν σε καμία περίπτωση συνένωση σε έναν Δήμο με την Κυπαρισσία, ζητούσαν έδρα Δήμου και είχαν λάβει αποφάσεις για να αποτελέσουν κοινό Δήμο με τον Δήμο Νέστορος με έδρα τους Γαργαλιάνους.
Άσχετα με το γεγονός ότι ο Δήμος Νέστορος ήθελε συνένωση με την Πύλο.
Προτάθηκε από τα Φιλιατρά -σωστά ή λάθος ..... σωστά κατά την γνώμη μου- να γίνει κοινός δήμος ανάμεσα σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους με έδρα τους Γαργαλιάνους. Μια πρόταση η οποία έγινε αν όχι στο 100% τουλάχιστον στο 99% αποδεκτή από την κοινωνία καθώς ικανοποιούσε τις δυο προϋποθέσεις που ήθελαν οι Γαργαλιάνοι.
Θυμίζω όχι σε δήμο με την Κυπαρισσία μέσα και οι Γαργαλιάνοι να έχουν την έδρα.

Σήμερα και πολύ μετά την ψήφιση του χωροταξικού από την παρούσα Κυβέρνηση και αναζητώντας το πρόσωπο ανάμεσα σε Σωτηρόπουλο και Πετρόπουλο, που θα ηγηθεί συνδυασμού για τον Δήμο Τριφυλίας, διακρίνουμε μια αλλαγή πορείας 180 μοιρών από την ΤΟ ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων υποστηρίζοντας ότι στους Γαργαλιάνους το πρόσωπο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου δεν είναι αποδεκτό καθώς πριν την ψήφιση του χωροταξικού ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος είχε ταχθεί κατά του Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους και υποστήριζε τον Δήμο Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά.
Αυτό σύμφωνα με τα στελέχη της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων.
Από την άλλη -σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων στελεχών- το πρόσωπο του Θανάση Πετρόπουλου είναι αποδεκτό.

Και πραγματικά δημιουργείται η απορία πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο.
Απο την μία δεν θέλουν Δήμο με την Κυπαρισσία μέσα, και από την άλλη μέσω των στελεχών της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων λένε ότι ο Πετρόπουλος είναι πιο αποδεκτός απο το Σωτηρόπουλο.
Όπως έχει γραφτεί στον Μεσσηνιακό τύπο ο Πετρόπουλος ζητά να μπεί μια ... ας το πούμε ιδεολογική πλατφόρμα στην οποία θα πατήσουν για να συνεργαστούν.
Τι λέει η πρόταση Πετρόπουλου; Κύριοι πιστεύετε στον Δήμο Τριφυλίας με ιστορική έδρα του την Κυπαρισσία? (Αυτό το έχω ακούσει και εγώ με τα αφτιά μου).
Και ενώ κανένας δεν απαντά επι του ερωτήματος για άγνωστο λόγο η πλευρά της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων εμμένει στην θέση της να παίρνει το μέρος του Πετρόπουλου, γεγονός το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά καθώς ο τρόπος με τον οποίο ο κος Πετρόπουλος θέτει το ερώτημα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που στήριζε ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος.
Γιατί στην ουσία η φράση: Κύριοι πιστεύετε στον Δήμο Τριφυλίας με ιστορική έδρα του την Κυπαρισσία? αν την δεχτούν τα Φιλιατρά ή οι Γαργαλιάνοι δεν θα μπορούν να την αλλάξουν γιατί θα φαίνονται ανακόλουθοι με αυτά που στήριξαν προεκλογικά.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να αλλάξει η έδρα τώρα ή αργότερα να μεταφερθεί σε άλλη πόλη από την Κυπαρισσία. Ο τρόπος που θέτει το δίλημμα ο κος Πετρόπουλος σε κάνει να δεσμεύεσαι αν απαντήσεις ναι.
Σου δίνει την αίσθηση η πρόταση που βάζει ότι πάει να δέσει χειροπόδαρα την Κυαπρισσία.

Θεωρούν οι Γαργαλιάνοι ότι ένας ενδεχόμενος Δήμαρχος από την Κυπαρισσία θα φροντίσει να αναπτυχθεί ολόκληρος ο Δήμος ισόρροπα ή πιστεύουν ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την Κυπαρισσία?
Πως είναι δυνατόν από την στάση που είχαν όχι σε έναν δήμο με την Κυπαρισσία μέσα να καταλήξουν -οι του ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων- στο να στηρίζουν δήμαρχο από την Κυπαρισσία.
Η Τοπική Οργάνωση Γαργαλιάνων αποφασίζει μόνη της, ή μετά από συνέλευση?
Και αν αποφασίζει μετά από συνέλευση μελών, μεταφέρουν στα μέλη αυτά που συζητιούνται εν κλειστό και κυρίως αυτά που προτείνονται από πλευράς Κυπαρισσίας όπως αυτό που λέει ο κος Πετρόπουλος ή δεν το κάνουν???

θεωρούμε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Σωτηρόπουλου την πλέον ενδεδειγμένη για τον Δήμο Τριφυλίας ειδικά τώρα που θα χτιστεί ο νέος Δήμος.
Θεωρούμε ότι με την υποψηφιότητα Σωτηρόπουλου ο δήμος θα αναπτυχθεί ισόρροπα, θα αποκτήσουν όλες οι πόλεις δημόσιες υπηρεσίες από την διαλυμένη Νομαρχία και καλύτερη ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρης της Τριφυλίας.
Κάτι το οποίο θεωρούμε -προσωπική μας άποψη αυτή- ότι δεν θα κάνει δήμαρχος ο οποίος θα κατάγεται από την Κυπαρισσία, γιατί θα κοιτάξει απλά την πόλη του περισσότερο από άλλες.
Μην πέφτετε φίλοι Γαργαλιανιώτες σαν αδαείς σε λούμπες που σας βάζουν από την Κυπαρισσία.
Ας φροντίσουμε τώρα να αναπτυχθούν οι πόλεις μας ισόρροπα χωρίς να διακινδυνεύσουμε τώρα το μέλλον μας.

18 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΠΡΩΙΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΙς ΠΟΝΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ,ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ,Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ .ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ?ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ? ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙ?ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΕΓΩ ,ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΕΜΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΚΟΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ,ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ,ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παραλογισμός σε όλη του την μεγαλοπρέπεια!
    Θα έπρεπε οι γείτονες Γαργαλιανιώτες να είναι πιο κοντά με τους Φιλιατρινούς. Φαίνεται ότι τους βγαίνουν τ΄ απωθημένα και χανταβουλιάζουν έτσι συνάμα την ίδια τους την πόλη.
    Μια ζωή αυτό μας έφαγε εμάς τους Έλληνες! Το ΄44 με την απελευθέρωση, μας βάλανε να σκοτωθούμε μεταξύ μας οι Άγγλοι, προκειμένου αυτοί να εξασφαλίσουν τα αποικιοκρατικά τους συμφέροντα, πάντα εις βάρος μας. Μια ζωή "διαίρει και βασίλευε".
    Ξυπνήστε ωρέ Γαργαλιανιώτες. Είναι ντροπή σας να σκάβατε το λάκκο των γειτόνων σας. Όταν κάποιος σκάβει το λάκκο του διπλανού του πέφτει ο ίδιος μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρώην Διαχειριστής12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:32 μ.μ.

    Γεια σου ρε Δήμο Πονηρέ. Με κατάλαβες.... Γατούλα είσαι με .... πέταλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.....ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙ..................Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.................ΑΝΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣ...........................ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ
    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπον αυριο θα ανακοινωσει ο Σωτηροπουλος και αν θελουν οι Κυπαρισσιοι ακολουθουν.Οι Γαργαλιανιωτες ειμαστε παντα μαζι του..Δεν ξερω απο που παιρνει τις πληροφορειες του ο πρωην Διαχειριστης αλλα ειλικρινα του λεω επειδη του εχω καποια εκτιμιση να προσεχει πολυ πριν γραφει τετοιες ανακριβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρώην Διαχειριστής12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:29 μ.μ.

    Δεν ξερω απο που παιρνει τις πληροφορειες του ο πρωην Διαχειριστης....

    Από τα ίδια του τα αφτάκια που άκουσαν να το λένε μέλη της ΤΟ Γαργαλιάνων στο Φουρναράκειο.
    Φωνάζανε τόσο δυνατά που όσοι τρώγαμε πίτσα απ έξω στον Τάκη τα ακούγαμε όλα πεντακάθαρα.

    ....να προσεχει πολυ πριν γραφει τετοιες ανακριβειες.

    Αμ έπρεπε να βάλω ηχογράφηση στο κινητό μου και να σας κάνω απόψε να χορεύετε. Να ακούτε τις φωνούλες σας να λέτε μέσα στην συνέλευση τα λόγια που ακούγαμε εμείς απ' έξω τρώγοντας πίτσα.

    Εχω αποδείξει εδώ και δυο χρόνια ότι τα δικά μου ρεπορτάζ επιβεβαιώνονται ΠΑΝΤΑ και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
    Δυο χρόνια αυτό έχω αποδείξει. Γι αυτό και το Φιλιατρά News φημίζεται για το έγκυρο ρεπορτάζ του.
    Οι πλέον πρόσφατες επιτυχίες μας είναι η μία που λέγαμε ότι το ΠΑΣΟΚ κλείδωσε και ανακοινώνει Τατούλη και την άλλη μέρα ο Πρωθυπουργός μας επιβεβαίωσε, και η τελευταία με τον Κόλλια που και αυτή μετά από 3-4 ώρες επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

    Συνεπώς ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ αγαπητέ φίλε Θ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μάγκες γκάλοπ για τον Τατούλη κάνατε...
    Γιατί δεν κάνετε για Πετρόπουλο - Σωτηρόπουλο;;;
    Γιατί δεν σας συμφέρει...
    Και αν πιστεύετε ότι στην Τριφυλία θα βγει δήμαρχος από το ΠΑΣΟΚ...Φάτε την πίτσα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΌΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.
    ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΗΜΗ ΣΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΟΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.
    ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε γείτονα των 11:45, πληροφοριακά, όταν κάτι είναι καλό και το θαυμάζουμε δε θέλουμε να το κάνουμε δικό μας ούτε να έχει το όνομα μας. Θέλουμε να παραδειγματιστούμε και να γίνουμε εμείς καλύτεροι. Αυτά γιατί τη συνηθίζετε αυτή την τακτική εσείς οι γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την κατάσταση την δηλητηρίασε κατά την σύσταση του μεγάλου και ισχυρου ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ο εθελοντής και εμπαθής Κος ΞΥΓΚΑΣ λες και αν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ο καινούργιος αν είναι Κυπαρίσσιος,
    Φιλιατρινός,Γαργαλιανιώτης,Αυλωνίτης,Κοπανακιώτης ή από την Καλίτσαινα ή από την Τραγάνα θα φέρει το ΥΠ.ΕΞ και την αντιπροσωπεία της ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ στην πόλη του και οι πολίτες αυτής της πόλης θα τρώνε με χρυσά κουτάλια ενώ οι άλλοι θα λοιμοκτονούν.
    Αυτά Κοι είναι Μικροπολιτικές που κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί θέλουν τον πολίτη να πηγαινοέρχεται κάθε μέρα στο Δημαρχείο και ο Δήμαρχος να ασχολείται με ένα καρότσι τσιμέντο,με την γράνα του χωραφιού με το οχτάμηνο του εργάτη που τον παραμυθιάζουν και τον υποχρεώνουν ψεύτικα.
    Είμαι σίγουρος ότι οι φυσικές και οι ψυχικές δυνάμεις του νέου Δήμου θα επιλέξουν τον καλύτερους για υποψήφιους και εν συνεχεία για να τον εκλέξουν Δήμαρχο και θα αφήσουν τους καταστροφολόγους και τους μοιρολάτρες μόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕXΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΠΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΧΑΛO; EINAI TOΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ...????
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ...
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑΝ... ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ!
    Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ, ΠΡΟΒΑΤΟ, ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΜΕΝΕ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ, ΑΜΕΤΡΟΕΠΗ, ΚΟΥΤΕΠΟΝΗΡΕ... ΒΛΑΚΑ!!!(ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ Ή ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ti orea tha itan an ipirhan dyo dimi stin trifilia kapioi lene an i apofasi tou dimotikou
    symvouliou tou dimoy filiatrvn itan omofomi afto tha ihe gini ke den tha ihame ta simerina provlimata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.