Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Απαγόρευση καπνίσματος: Στους δήμους το 80% των προστίμων

Στους δήμους θα πηγαίνει το 80% των προστίμων από την απαγόρευση του καπνίσματος.

Αυτό ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία παραδέχθηκε ότι με αυτόν τον τρόπο δίνεται κίνητρο στους ΟΤΑ να επιβάλουν και να εισπράττουν τα σχετικά πρόστιμα που θα κυμαίνονται από 50 έως 10.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι βασικοί ελεγκτές για ..........

την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης καπνίσματος θα είναι οι περίπου 4500 δημοτικοί αστυνομικοί και οι 500 ελεγκτές δημόσιας υγείας των σημερινών νομαρχιών.

1 σχόλια:

Admin Team είπε...

ελεγκτές για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης καπνίσματος θα είναι οι περίπου 4500 δημοτικοί αστυνομικοί και οι 500 ελεγκτές δημόσιας υγείας των σημερινών νομαρχιών.

A ωραία. Για να ξέρουμε ποια κωθώνια θα πλακώνουμε στο ξύλο.
Ε ρε μπουνιές που έχουν να πέσουν για χάρης της Ξυνογιαννακοπουλου.

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.