Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κυκλοφόρησε η ελληνική έκδοση του MS Office 2010

Διαθέσιμη για αγορά, είτε από τα καταστήματα είτε απευθείας από το Διαδίκτυο, είναι πλέον η σουίτα Office 2010 στην ελληνική γλώσσα, όπως ανακοίνωσε χθες η Microsoft Ελλάδας. Η αγγλική έκδοση είχε παρουσιαστεί στα μέσα Ιουνίου.

Οι Έλληνες χρήστες μπορούν να αποκτήσουν το νέο Office είτε μεμονωμένα, είτε με την αγορά επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών από κατασκευαστές της Ελλάδας ή της διεθνούς αγοράς (Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony και Toshiba, μεταξύ άλλων).

«Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ..........

αγοράσουν σε καταστήματα λιανικής πώλησης μια Κάρτα Ενεργοποίησης Προϊόντος (Product Key Card) για να ενεργοποιήσουν το προ-εγκατεστημένο Office 2010 σε νέους υπολογιστές. Επιπλέον, οι καταναλωτές που επιθυμούν να κατεβάσουν το Office 2010 απευθείας από το Office.com σε έναν παλιό υπολογιστή, η νέα τεχνολογία Click-to-Run θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την εγκατάσταση» αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Η νέα έκδοση της σουίτας «έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να εργαστούν αποτελεσματικά από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, να επεξεργάζονται αρχεία ταυτόχρονα με άλλους χρήστες και από οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης ή συσκευή smartphone».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.