Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ούτε λέξη για το Κοπανάκι Νews η Ελευθερία. Για το blog που ανέδειξε το κώλυμα εκλογιμότητας Κατσίβελα.

Δεν γράφουν λέξη για το θέμα που ανέδειξε ο Τριφύλιος Blogger Kopanaki News.

Είναι εξωπραγματικό αυτό που συμβαίνει με την εφημερίδα.
Ξέρετε και έχετε διαβάσει τόσο σε blogs όσο και στην χθεσινή εφημερίδα "Θάρρος" ότι το πρόβλημα με την υποψηφιότητα Κατσίβελα στην Τριφυλία το ανέδειξε το blog Κοπανάκι News και το έβγαλε και το "Θάρρος" με αναφορά προς το Τριφυλιακό blog.

Σήμερα η Ελευθερία με μία μέρα καθυστέρησης δημοσίευσε 10-15 γραμμές πάνω στο θέμα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ τον κόπο και την πρωτιά του Τριφυλιακού blog Κοπανάκι Νews δίνοντας την αίσθηση στον αναγνώστη ότι το θέμα είναι δικό τους.
Είναι λίγο πολύ γνωστή η τακτική της εφημερίδας να μην αναφέρει πηγές και πολύ δεν περισσότερο ειδήσεις που μπορεί να παίρνει κάποιες φορές από blogs.

Αν αυτό δεν ονομάζεται αντιδεοντολογική .......

συμπεριφορά τότε πως ονομάζεται;
Τι πιστεύουν στην Ελευθερία? Ότι αν αναφέρουν το όνομα κάποιου blog θα τους πέσει η υπόληψη?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Μεσσηνιακή εφημερίδα "ΘΑΡΡΟΣ" που αναγράφει πηγές όταν παίρνει κάποιο θέμα από blogs καθώς επίσης συγχαρητήρια και στο Κοπανάκι News για την ανάδειξη του θέματος.
Ελπίζουμε να μην "στεναχωρηθούν" στην Ελευθερία για το σχόλιο μας, καθότι έχουμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε την στάση της. Ας μην δίνουν λαβές για αρνητικά σχόλια.

3 σχόλια:

  1. αγαπητοι φιλοι, προφανως δεν ξερετε πως ο κ.Κατσιβελας δεν εχει κανενα κωλυμα...ψαχτε το και γινετε ποι πρωτοι που θα το διαπιστωσετε..αα και δεν ειναι διευθυντης του κεντρου υγειας...αληθεια!!!..δεν το ξερατε.....

    με καλη προθεση..περιμενουμε την δικια σας....

    ενημερωμενος πολιτης...και οχι δεξιος...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΙΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Η ΑΛΑΧΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.