Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Champions League

Όχι ιδιαίτερα βατό φαντάζει το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League

Το τριφύλλι ξεκινάει τις υποχρεώσεις του κόντρα στη Μπαρτσελόνα στις 14 Σεπτεμβρίου με τους πανίσχυρους Καταλανούς να θέλουν βεβαίως να ξεκινήσουν με νίκη.

Στις 29 Σεπτεμβρίου υποδέχεται τη Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 20 Οκτωβρίου στην Αθήνα έρχεται η Ρούμπιν Καζάν. Και στα δυο αυτά παιχνίδια οι νίκες μοιάζουν μονόδρομος, αφού με έξι βαθμούς θα μπορεί να κοιτάζει με άνεση μπροστά

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει .........

στη Ρωσία στις 2 Νοεμβρίου και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, αφού θα έχουμε μπει για τα καλά στον βαρύ χειμώνα της χώρας.

Στις 24 του ίδιου μήνα φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα, ελπίζοντας οι μπλαουγκράνα να έχουν πάρει ήδη την πρόκριση και να εμφανιστούν αδιάφοροι.

Στην τελευταία αγωνιστική στις 7 Δεκεμβρίου οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τους Δανούς στη Κοπεγχάγη, όπου το καλύτερο σενάριο θα είναι να μη χρειάζονται νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.