Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Θανατηφόρο τροχαίο στο Λαγκούβαρδο Φιλιατρών

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 50χρονος Κουντουρίδης Γεώργιος, κάτοικος εν ζωή Αθηνών, χθες στη 1 περίπου το μεσημέρι, στο Λαγκούβαρδο Φιλιατρών, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Ο 50χρονος οδηγός της μηχανής, Αθανασόπουλος Άγγελος κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από τα Φιλιατρά, κινούμενος σε κάθετο δρόμο, προς την Ε.Ο. Φιλιατρών – Γαργαλιάνων, παραβίασε το stop και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος Βωβός Ευστάθιος, κάτοικος Αθηνών, το οποίο κινείτο με κατεύθυνση τη Μαραθούπολη.
Από τη σύγκρουση η μηχανή ............

«πετάχτηκε» έξω από το οδόστρωμα, απέναντι και προσέκρουσε σε παρακείμενο θερμοκήπιο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς για τον άτυχο 50χρονο ήταν, πλέον, αργά όπως διαπίστωσαν και οι γιατροί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ο οδηγός της μηχανής έφερε τραύματα στο μηρό και διεκομίσθη από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Για τα ακριβή αίτια του θλιβερού συμβάντος διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Φιλιατρών.

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ που τραβήξαμε χθες από το σημείο.















10 σχόλια:

  1. παραβιασε το στοπ..............καλο θα ηταν να αφησουμε τη δικαιοσυνη να κρινει αγαπητοι συντακτες....τιποτα δν θα πρεπει να λαμβανετε ως δεδομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προτελευταία φωτογραφία δείχνει καθαρά αν υπάρχει η όχι stop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν ερχεσαι απο πανω δν φαινεται τιποτα απολυτως ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαμημενη αδιαφορια ολων ανεξερετως ,αστυνομιας ,δημων αλλα και δικη μας ολων των πολιτων .
    Το σημα στοπ φαινεται απο 50 μετρα;
    Οχι, γιατι ειναι πισω απο τις ελιες.
    Και δεν ειναι το μονο ,το ιδιο συμβαινει στη διασταυρωση του χαλαζονιου ,αλλα και σε ενα σωρο αλλα σημεια.
    Πρεπει να ρθουν αλλοι εισαγγελεις αλλοι πολεοδομοι ,να διανοιχτουν ολοι οι δρομοι να φαινεται που ειναι οι διασταυρωσεις,τα χαλια μας εχουμε ,παμε στα κτηματα μας απο "μαιστρες"
    που δεν χωρανε δευτερο αμαξι ,αυτη η μιζερια μη χασουμε 1 μετρο απο το χωραφιμασ θα μας φαει ,και απ την αλλη χωραφι με δρομο 5 μετρα εχει την διπλασια αξια
    ντροπη και αισχος ,για το κρατος που ζουμε
    Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει Γιωργο ,και συ φιλε Αγγελε σου τυχε τουτο το κακο ,δεν φταις εσυ αλλα οσα ανεφερα ...
    περαστικα σου
    Γιαννης ,φιλος σου Αγγελε απο τα παλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή μένω στην περιοχή εκεί κοντά, όταν κατεβαίνεις με πολύ δυσκολία διακρίνεται ο κάθετος δρόμος.
    Σε ξεγελάει αρκετά η επόμενη ευθεία από το θερμοκήπιο και κάτω, δίνοντας σου την αίσθηση ότι δεν μεσολαβεί κάθετος δρόμος.

    Υπήρξε φορά που την πάτησα κι εγώ με την μηχανή μου αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή πάτησα φρένο και απέφυγα κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

    Το ότι υπάρχει stop στο σημείο υπάρχει αλλά κατεβαίνοντας δεν φαίνεται. Άρα δεν μπορεί να σε προειδοποιήσει κάτι να προσέξεις.
    Το άσχημο είναι ότι δύο συνάνθρωποι μας είχαν ατύχημα, ο ένας μπήκε στο χώμα και ο άλλος απ ότι έμαθα θα έκανε χειρουργείο στα πόδια του.
    Τώρα ότι και να λέμε είναι απλά λόγια. Μια οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος. Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας τις φωτογραφίες και διαβάζοντας τα σχόλια μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες.
    Αφού βρε φίλε Γιάννη είσαι από εδώ από την περιοχή, δεν γνωρίζεις από πού περνάει η Εθνική Οδός Φιλιατρών Γαργαλιάνων?
    Περιμένεις να στο θυμίσει μια ταμπέλα? Και άντε δεν έχει STOP δεν θα σταματήσεις να ελέγξεις μια διασταύρωση? Λες ότι δεν φαίνεται ούτε η διασταύρωση. Στη φωτογραφεία φαίνεται καθαρά ότι αλλάζει και η μορφή της ασφαλτόστρωσης της. Αλλά και στο κάτω κάτω άμα δεν ξέρεις τους δρόμους δεν τρέχεις χωρίς να βλέπεις μέχρι να τους γνωρίσεις.
    Όλοι στην καθημερινότητα μας κάνουμε λάθη που δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία (όπως αντικανονικά προσπεράσματα, ταχύτητα, ζώνες κλπ) έως ότου έρθει ένα συμβάν να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο μας. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για να να μην θρηνήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paidia afton ton an8rwpo ton hxera xronia,eimai o kolitos ths korhs tou!na ton exei kala o theos ekei psila!kairos einai kapoioi na paroun ena mathima gia to pws tha kokaloneis to freno sto stop giati profanos o odhgos ths mixanis den ypologise ton sinepivati filo tou!O dromos einai se sxhma T kai stop na min eixe tha borouse na dei prin perasei giati anagastika strivei!kalo taxidi giwrgo......kouragio sthn oikogenia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδια αφτον τον ανθρωπο τον ηξερα χρονια,ειμαι κολλητος φιλος με την κορη του που ζει ενα δραμα,να τον εχει καλα ο θεος εκει πανω !Καιρος να παρουν ενα μαθημα για το πως θα κοκκαλωνεις το φρενο στο στοπ γιατι προφανος ο οδηγος της μοτοσυκλετας δεν υπολογισε τον συνεπιβατη φιλο του.Ο δρομος ειναι σε σχημα Τ που και στοπ να μην υπηρχε αναγκαστηκα θα πρπει να σταματησεις για να ακολουθησεις πορια προς τα αριστερα η δεξια.καλο ταξιδι γιωργο...κουραγιο στην οικογενια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου ρε Γιωργάκη. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Το ξαδερφάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σας παρακαλω τα σχολια να σταματησουν εδω..ειναι επιπονο για μενα και τη μητερα μου που εχουμε προσβαση στο διαδικτυο να βλεπουμε συζητησεις για το θανατο του πατερα μου.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.