Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Προβολή Μεσσηνιακού Ελαιολάδου σε ξενοδοχεία - εστιατόρια

Επιστολή προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Μεσσηνίας για την προβολή του Μεσσηνιακού Ελαιόλαδου σε εστιατόρια και ξενοδοχεία απέστειλε χθες ο πρόεδρος του Επιμελητιρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος.

Στο κείμενο της επιστολής του ο κύριος Καραμπάτος αναφέρει ότι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την Ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής Αγοράς και των προσπαθειών του για την προβολή και την προώθηση του τουριστικού – αγροτικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προτείνει στα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Μεσσηνίας κατά ...........

την τρέχουσα τουριστική περίοδο να τοποθετήσουν τυποποιημένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της Μεσσηνίας (φιάλες 250 ml) στα τραπέζια, έτσι ώστε οι πελάτες των ανωτέρω επιχειρήσεων, Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της περιοχής μας, να έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν και να τα δοκιμάσουν.

Τα πρώτα δείγματα θα σας παραδοθούν δωρεάν από τους Μεσσήνιους τυποποιητές με την συνδρομή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και στη συνέχεια θα μπορείτε να προμηθευθείτε σε ειδικές τιμές υπερχονδρικής ελαιόλαδο και ελιές Καλαμάτας.
Αγαπητοί Μεσσήνιοι επιχειρηματίες, πάρτε μέρος στη «Συμμαχία για την Ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής Αγοράς» και συνδέστε την επιτυχή επιχειρηματική σας δραστηριότητα με το τοπικό συμφέρον. Δώστε το παρόν στη προσπάθεια διασύνδεσης του αγροτικού με το τουριστικό προϊόν, στο πλαίσιο της Κοινωνικής σας Εταιρικής Ευθύνης και δημιουργείστε τις προϋποθέσεις για κοινωνική και οικονομική ευημερία των πολιτών της Μεσσηνίας.

Μην ξεχνάτε αυτό που μας δίδαξαν οι πατεράδες μας: “το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυό το πρόσωπο”.
Επικοινωνήστε σήμερα με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας (τηλ. 27210 62200, 62222, αρμόδιοι κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, κα Ασπασία Σπύρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.