Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Μικρή η διαφορά στα Δελτία Τύπου του Νομάρχη.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να έγινε ένα θέμα με την χρησιμοποίηση του μηχανισμού της νομαρχίας Μεσσηνίας για την προβολή του υποψήφιου περιφερειάρχη κυρίου Δημήτρη Δράκου εν όψει των Δημοτικών και περιφερειακών –πλέον- εκλογών αλλά το θέμα εξακολουθεί να υφίσταται.
Ο κος Δράκος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί λίγο διαφοροποιημένα φυσικά μετά το "θέμα" που δημιουργήθηκε τον μηχανισμό της νομαρχίας για την προσωπική του προβολή ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Σήμερα στο παλίο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Φιλιατρά Νews κατέφθασαν δυο δελτία τύπου.
Το ένα από το γραφείο τύπου της ..........

Νομαρχίας Μεσσηνίας και το άλλο από το e-mail του κυρίου Δημήτρη Δράκου.

Το Δελτίο τύπου από την Νομαρχία αναφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του γραφείου Τύπου με το κειμενάκι για την επίσκεψη Δράκου στην ΕΑΣ Μεσσηνίας στην Θουρία.

Το Δελτίο Τύπου από το e-mail του Νομάρχη όμως διαφοροποιείται ελάχιστα ως προς το κείμενο.

Δεν υπάρχουν στοιχεία γραφείου τύπου, ενώ έχουν προστεθεί οι φράσεις Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ως προς τον Παναγιωτόπουλο και υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά στα δυο χρόνια ζωής του Φιλιατρά News που λαμβάνουμε e-mail από το mail του ίδιου του Νομάρχη. Και μάλιστα στο παλιό E-mail που είχαμε δηλώσει κάποτε γιατί τώρα έχουμε το –ας πούμε- επίσημο του blog μας.

Αυτό σημαίνει ότι με μικρή διαφοροποίηση ο κος Δράκος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς της Νομαρχίας, και τις mail list που υπάρχουν στην Νομαρχία για την προσωπική του προβολή.

Ενέργεια που είναι παράτυπη καθώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δίνονται mail list χωρίς την συγκατάθεση του καθενός χρήστη.
Άραγε η Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τι έχει να πει επ΄ αυτού;

Δείτε τα δυο κείμενα και κρίνετε μόνοι σας.

Το κείμενο από την νομαρχία:
Ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Παραγωγής και Ανάπτυξης Μεσσηνίας κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, θα επισκεφθούν σήμερα, Δευτέρα 09 Αυγούστου 2010 και ώρα 1μ.μ. την Ε.Α.Σ. στη Θουρία Μεσσηνίας.

Και το κείμενο από το mail του Δημήτρη Δράκου.
Με κόκκινα γράμματα επισημαίνονται οι διαφοροποιήσεις. Αλλά η είδηση είναι ακριβώς ίδια
Ο Νομάρχης Μεσσηνίας, Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Παραγωγής και Ανάπτυξης Μεσσηνίας και υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, θα επισκεφθούν σήμερα, Δευτέρα 09 Αυγούστου 2010 και ώρα 1μ.μ., την Ε.Α.Σ. στη Θουρία Μεσσηνίας.


Να υποθέσουμε ότι είναι μεγάλη η αγωνία του να γίνει περιφερειάρχης;;;

Πάντως εμείς αγαπάμε Νομάρχη, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο πρώην Διαχειριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.