Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στην τελική ευθεία για τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής μαραθώνιας σύσκεψης, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες, τους οποίους θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα, σε ό,τι δε αφορά στο πολιτικό πλαίσιο, με το οποίο θα πορευθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, αυτό οριστικοποιήθηκε στη σημερινή σύσκεψη, ενώ το κόμμα είναι έτοιμο να ανακοινώσει άλλες 60 έως 70 υποψηφιότητες δημάρχων.

Σχετικά με τους δήμους Αθηνών, Πειραιώς.......

και Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ έχει καταλήξει στους επικρατέστερους υποψηφίους, ενώ υπάρχουν προσεγγίσεις και προς τους τελικούς υποψηφίους.

Η απόφαση του πρωθυπουργού για τα ονόματα αυτά πιθανόν να ανακοινωθεί την Κυριακή ή και νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση, σε διάστημα επτά ή οκτώ ημερών, όλες οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ θα έχουν ανακοινωθεί.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που εξετάζονται για το Δήμο Αθηναίων είναι της Φώφης Γεννηματά, εκτός από την υποψηφιότητα του κ. Καμίνη που έχει προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.