Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ασθενοφόρο - Δωρεά στο νοσοκομειο Κυπαρισσίας.

Ενα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο παρέλαβε χθες και επίσημα το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το οποίο προέρχεται από δωρεά.
Η επίσημη τελετή παραλαβής και παρουσίασής του, έγινε στις 12 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.
Το νέο ασθενοφόρο αναμένεται να ενισχύσει τον στόλο του νοσοκομείου αλλά και να τον αναβαθμίσει, αφού διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό με τον οποίο μπορεί να παρέχει άμεση υποστήριξη στον ασθενή ή τραυματία που θα παραλαμβάνει.

Μετά την τελετή παραλαβής του ............

ασθενοφόρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει τα εξής:

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύοντας ότι εκφράζω τα συναισθήματα όλων των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά και γενικότερα όλων των κατοίκων της περιοχής μας, να διατυπώσω τις θερμότερες ευχαριστίες, καλύτερα την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά ενός ασθενοφόρου την κα Κάκια Κοντοπούλου – Δενδρινού.
Το σύγχρονο αυτό ασθενοφόρο, πλήρως εξοπλισμένο από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη, είναι ένα ακόμη όπλο στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε όλοι για εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών υγείας των συμπολιτών μας.

Όπως γνωρίζετε, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας υπάρχει και λειτουργεί χάρις την αμέριστη υποστήριξη και προσφορά όλων των δωρητών, που αναγνωρίζουν διαχρονικά το κρίσιμο ρόλο που επιτελεί το Νοσοκομείο μας στα θέματα της υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Δυτικής Μεσσηνίας.
Το ζείτε, το ζούμε όλοι καθημερινά. Χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσφεύγουν στο Νοσοκομείο αναζητώντας βοήθεια. Δεκάδες, εκατοντάδες είναι τα ευχαριστήρια μηνύματα προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό γιατί αντιμετωπίστηκαν με κατανόηση, ενδιαφέρον, αγάπη, αλλά κυρίως με σεβασμό.

Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας ότι και το τελευταίο ευρώ που έχουν την καλοσύνη να προσφέρουν στο Νοσοκομείο είναι για μας ανεκτίμητος θησαυρός, και το διαχειριζόμαστε με μοναδικό σκοπό να "πιάσει τόπο".
Είμαι βέβαιος ότι το καλό πνεύμα των Αλεξόπουλων, της Συναδινού, του Κάκκαβα, της οικογένειας Κόντου, της Αρνόκουρου, της Γεωργοπούλου, της κας Κοντοπούλου και τόσων άλλων θα συνοδεύει πάντα το Νοσοκομείο μας και θα υπάρχουν άξιοι μιμητές των προσφορών τους.

Ο Διοικητής
Πάνος Μπόζος

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΖΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Κα ΚΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΑ ΚΑΝΕΙ: ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΚΛΠ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.