Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Τάκης Κατσίβελας – Προσωπική ταπεινωτική ήττα για τον Αντώνη Σαμαρά.

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Τριφυλίας αποφάσισε και γνωστοποίησε με επιστολή του στον Τύπο ο γιατρός και Συντονιστής του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων Τάκης Κατσίβελας που είχε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Τις τελευταίες ημέρες έχουν εμφανισθεί στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πολλά κατευθυνόμενα δημοσιεύματα τα οποία, με αμφίβολης νομικής βαρύτητας επιχειρήματα, προσπαθούν να δημιουργήσουν δυσμενές κλίμα σε βάρος της υποψηφιότητάς μου για τον Δήμο Τριφυλίας. Από τη στιγμή που ανακοίνωσα τη βούλησή μου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο και την ευημερία των δημοτών της Τριφυλίας ξεκίνησε ομοβροντία μεθοδεύσεων, τις οποίες θέλω, για μια ακόμη φορά, να καταγγείλω στους πολίτες.

Μεθοδεύσεις που έφθασαν ως την ..........

ιδιόχειρη προσθήκη ειδικής φωτογραφικής αναφοράς για τη δική μου περίπτωση στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών στο κεφάλαιο για τα κωλύματα εκλογιμότητας. Μιας αναφοράς που, σημειωτέον, δεν υπήρχε στην εγκύκλιο των δημοτικών εκλογών του 2006 και δεν καλύπτεται ούτε από τη νομοθεσία ούτε από τη νομολογία των δικαστηρίων μας. Φαίνεται ότι οι γνωστοί λασπολόγοι και μισθοφόροι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει και πάλι δράση, απειλώντας με με ενστάσεις και δικαστικές ταλαιπωρίες, των οποίων, μάλιστα, σπεύδουν να προεξοφλήσουν την έκβαση σε βάρος μου. Τόσο πολύ σέβονται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης! Παρά το γεγονός ότι έγκριτοι νομικοί με διαβεβαίωσαν για τη δικαίωσή μου και ότι τελικώς οι σχετικές φήμες θα αποδεικνύονταν νομικά έωλες, δεν επιθυμώ να εμπλέξω την τοπική κοινωνία σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις που και σε αυτοδιοικητικές εκλογές δεν ταιριάζουν, και την ομοψυχία που πρέπει να έχουμε τούτη τη δύσκολη για τον Τόπο συγκυρία δυναμιτίζουν. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου αποσύρω την υποψηφιότητά μου, καταγγέλλοντας δημόσια το κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας που έχει αναπτυχθεί και το οποίο λαβώνει καίρια την τοπική δημοκρατία και τον πολιτικό πολιτισμό μας. Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες του δήμου Τριφυλίας θα αξιολογήσουν όλα όσα θέτω σε γνώση τους και θα δώσουν την πρέπουσα απάντηση, συσπειρωμένοι πίσω από μία αξιόπιστη πρόταση προοπτικής για την τοπική κοινωνία και το δήμο μας.

Τάκης Κατσίβελας

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Μετά την επίσημη ανακοίνωση απο την Νέα Δημοκρατία για την υποψηφιότητα στην Τριφυλία του γιατρού – Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων κου Παναγιώτη Κατσίβελα (ο οποίος ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά) ήρθε η ανάδειξη ενός θέματος για κώλυμα εκλογιμότητας του Υποψηφίου Δημάρχου από το το blog Κοπανάκι news (του δίνουμε τα εύσημα γι αυτό).

Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Θάρρος» το κώλυμα, ξεκίνησε ένας πυρετός επαφών προς τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ για να δουν τι συμβαίνει.
Το θέμα ανατέθηκε στην Νομική Υπηρεσία της Ν.Δ. όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι Δικηγόροι βλέπουν κώλυμα εκλογιμότητας του συγκεκριμένου υποψηφίου.
Η προσωπική επιλογή του Τάκη Κατσίβελα από τον Αντώνη Σαμαρά οδήγησε τον Πρόεδρο της ΝΔ σε μια προσωπική ταπεινωτική ήττα, πριν καν γίνουν οι εκλογές.

Και λέμε προσωπική ταπεινωτική γιατί η επιλογή του ατόμου έγινε μακρυά και πέρα από κομματικά όργανα, εκτός διαδιακασιών. Σημειώνουμε ότι ο Κος Κατσίβελας είναι σύζυγος της εξαδέλφης του κου Σαμαρά.

Όλες αυτές τις μέρες οι διαβουλεύσεις ανάμεσα σε νομική υπηρεσία ΝΔ, της ΝΔ , και Τάκη Κατσίβελα είχαν παρει φωτιά προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για τα ακριβή καθήκοντα του Τάκη Κατσίβελα στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων.
Δυστυχώς, υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας για τον Τάκη Κατσίβελα και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

Από την άλλη για να μην καταγραφεί η προσωπική ήττα -πανωλεθρία θα το πούμε εμείς- του Αντωνη Σαμαρά με την επιλογή του, πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ ο Τάκης Κατσίβελας προέβη σε ανακοίνωση αποχώρησης του από την διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας - απόσυρσης της υποψηφιότητάς του - προκειμένου να διευκολύνει τον Σαμαρά να μην δεχτεί την προσωπική του ταπεινωτική ήττα.

7 σχόλια:

  1. καλα αυτοι που τον προτειναν τι εχουν να πουν ?? τι λετε κ Σαμπαζιωτη ?κ Ξυγκα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ολόκληρό κόμμα δεν είχε ελέγξει την νομιμότητα της υποψηφιότητας αναρωτιέμαι με τι νομιμότητα θα διοικούσε ο Κ.Κατσίβελας. Αυτά παθαίνει Κ. Σαμαρά όποιος αγνοεί τον Λαό και Θέλει να βολέψει συγγενείς και φίλους. Ωραία αξιοκρατία κατά τα άλλα σας έφταιγε η οικογενειοκρατία της Μπακογιάννη (την οποία απεχθάνομαι προσωπικά), φάνηκε για πολλοστή φορά η ψευτιά των πολιτικών. Παιδία μαύρο σε όλους, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ κτλ μας δουλεύουν όλοι κανονικά λέμε. Ας μαζευτούν νέα παιδία από την Τριφυλία , μη κομματικοποιημένα και ας διεκδικήσουν τον Δήμο, επιτέλους τέλος στο δούλεμα των κομμάτων, ξυπνήστε συν δημότες, Φιλιατρινοί-Γαργαλιανίωτες και (κότες) Κυπαρισσιώτες
    Ένας αγανακτισμένος Τριφύλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύγουστος 29, 2010
    ΤΑΣΟΣ είπε...
    ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΣΟΥ ΟΧΙ!! ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ Ο ΨΗΛΟΣ!!!ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΣΤΑΒΗΣ Ψ-ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΦΤΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΟΙΣ
    ΕΓΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΟΣ ! ! !
    Υπήρχαν 3 υποψηφιότητες (ο κ.Ανδρινόπουλος είχε αποσυρθεί) και καμία δεν τους έκανε?
    Ουρανοκατέβατο Κατσίβελα ήθελαν?
    Ξύγκας και Σαμπαζιώτης πήραν στο λαιμό τους τον Σαμάρα.
    Ο Σαμαράς καλός @@@@@ αποδείχτηκε..!!!
    Γνώμη δεν είχε? Ασκησαν βέτο και το δέχτηκε???
    καλά να πάθει!
    ΦΙΑΣΚΟ! ! !
    ε ρε γέλια...
    Το ΠΑΣΟΚ τους φταίει τώρα.
    Ρε παιδιά αλήθεια ο Kyparissiotis καμία αναφορά επί του θέματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γκότσης-Κωνσταντέλου-Σαμπαζιώτης... ΤΙ έχουν να πουν τώρα;;;;; Σπίτια σας... Γεια σου γκαβέ μου... θέλεις να γίνεις και δήμαρχος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κος Κατσέβελας είναι ένας ευπρεπής κύριος αλλά έπεσε θύμα της φιλοδοξίας της Κας Κατσίβελα να γίνει Δημαρχίνα και θύμα κάποιων κομπλεξικών (Σαμπαζιώτης-Ξύγκας-Γκότσης κλπ κοθώνια που ντε και καλά δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος Κυπαρίσσιος λες και η Κυπαρισσία πρέπει να πληρώσει το γεγονός ότι είναι διοικητικό κέντρο πάρα πολλά χρόνια.
    Ο Κος Ξύγκας παασύροντας καμιά δεκαριά δικούς του έμισθους εξαπολύει βρισιές και απειλές κατά των Κυπαρίσιων λες και φταίνε οι Κυπαρίσιοι που έκανε την μα........ και έφτιαξε
    εκείνο το έκτρωμα το Λύκειο που τελικά θα γεμίσει κουκουβάγιες, ενώ θα έπρεπε να διεκδικήσει διοικητήριο και όχι να λέμε μα.....
    στα καφενεία το δημαρχείο στο Λαγγούβαρδο κλπ.
    Άν είχε πάρει το διοικητήριο θα μπορούσε να υπάρξει Δήμος Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά και ιστορική Πρωτεύουσα η Κυπαρισσία.
    Δυστυχώς όμως το μυαλό το χρησιμοποιούμε μόνο για τα δικά μας προσωπικά συμφέροντα.
    Οι άλλοι Μπάκης της Κυπαρισσίας και Χαμηλωμάτης
    νιώθοντας κομπλεξικά και συμφεροντολογικά ντε και καλά να είναι στο παιχνίδι προτείνουν οποιονδήπουε άλλο εκτός από ΤΣΙΓΓΑΝΟ.
    Και άν είναι τόσο αποδεκτός ο ΚΑΤΣΒΕΛΑΣ γιατί τους ανακάτωνε τους Γαργαλιανιώτες ο Καλοφωλιάς και τους έπαιρνε τις εκλογές.
    Λοιπόν όλα παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.