Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Αυγουστιάτικο φεγγάρι απόψε στην Αγία Κυριακή

Βραδιά αφιερωμένη στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι θα πραγματοποιήσει απόψε στις 21:30 στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών η Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών και η Α.Μ.Κ.Ε. Φιλιατρινούλα

Το αυγουστιάτικο φεγγάρι είναι μια ...........

εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Φιλιατρινών γυναικών συνεχώς τα τελευταία 17 χρόνια με παραδοσιακές βαρκαρόλες, και τραγούδια σχετικά με το Φεγγάρι.
Για φέτος καλεσμένος να ερμηνεύσει επιτυχίες του είναι ο Χρήστος Δάντης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Την εκδήλωση θα ξεκινήσει με τραγούδια του φεγγαριού η Μπέττυ Μακρή.

Η Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών υπόσχεται και φέτος πολύ κέφι και διασκέδαση κάτω από το πιο πλούσιο φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού.

7 σχόλια:

  1. Για να δούμε τι τροφή θα δώσει φέτος για σχόλια η Ελένη. Ολο και κάτι θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλογος με προεδρο ,και κανενας αλλο μελος ποσο νομιμοποιετε δεν ξερω και δεν ξερω επισης αν κανει καμμια ερευνα ο εισαγγελεας ,να δει που πανε τα κερδη απο εκδηλωσεις οπως αυτες που κανει η προεδρος ,πρεπει να ερευνηθει,αποδειξεις κοβοννται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΧ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΑΠΟΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ηρεμήστε. Εντάξει η κυρία Ελένη κάνει μια εκδήλωση για το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Όσοι δεν θέλετε δεν θα πάτε. Γιατί την κατηγορείτε; Δεν το καταλαβαίνω.
    Και γιατί ξεφτίλα; Γιατί τροφή για σχόλια κλπ κλπ.

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΗ Ε;
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΒ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΚΡΑΞΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ;

    ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΗ; ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ, ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ;

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΜΕΝΗ;
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑΣ.
    ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΌΨΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η Κ.ΜΑΚΡΗ ΗΤΑΝ ΓΕΛΙΟ.
    ΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.