Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός: Τέλος ο Λίνεν, μεγάλο πρόστιμο σε Ντιόγκο

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό Ο Έβαλντ Λίνεν μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη. Εν τω μεταξύ στον Ντιόγκο επιβλήθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία του συλλόγου.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για παραπάνω από μια ώρα με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ μετά τον αποκλεισμό του συλλόγου από τη συνέχεια του Europa League χθες από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τελικά, κοινή συναινέσει αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Προσωρινός τεχνικός της ομάδας του ........

Πειραιά αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

«Το συμβόλαιο του κ. Λίνεν λύθηκε κοινή συναινέσει. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», δήλωσε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Δ’ αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μώραλης.

Από την πλευρά του ο πρώην πλέον Γερμανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Η κατάσταση για το κλαμπ ήταν πολύ δύσκολη μετά τον αποκλεισμό. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου. Γι’ αυτό αποφασίσαμε κοινή συναινέσει να λύσουμε τη συνεργασία μας. Ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, που δεν ήταν έτοιμη για το Europa League. Είχαν πολύ μεγάλη πίεση πάνω μου ως προπονητής. Για μένα ήταν μια σύντομη, αλλά πολύ ωραία εμπειρία, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και με πολύ καλές συνθήκες εργασίας. Του εύχομαι καλύτερη τύχη στο μέλλον».

Εν τω μεταξύ, το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία του συλλόγου θα επιβληθεί στον Ντιόγκο, όπως ενημέρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Βραζιλιάνο στη μεταξύ τους συνάντηση. Ακόμα τον προειδοποίησε, πως αν δεν βελτιωθεί και δεν επαναλάβει τη συμπεριφορά του στο ματς με τη Μακάμπι (αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα), θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν για τον σύλλογο.

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗ ΣΠΟΡΤΙΓΝΚΜΠΕΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.