Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Οργανώνει επίσκεψη στη Μεσσηνία ο Πέτρος Τατούλης

Η κατάρτιση δυναμικού ψηφοδελτίου στις προτεραιότητες Δ. Δράκου

Η κατάρτιση ψηφοδελτίου με ονόματα που θα δώσουν έντονη δυναμική στο συνδυασμό «ΛΑ.Ε για την Πελοπόννησο» είναι αυτό που απασχολεί έντονα αυτές τις ημέρες το νομάρχη Μεσσηνίας και υποψήφιο αιρετό περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο, και ιδιαίτερα στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας.
Από την άλλη πλευρά, δυναμικά δείχνει να κινείται και ο πολιτικός του αντίπαλος Πέτρος Τατούλης, ο οποίος οργανώνει την επίσκεψή του σε περιοχές της Μεσσηνίας με επιλεγμένες ομάδες ανθρώπων.

Ψηφοδέλτιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχοντας ........

ο κ. Δράκος λίστες με ονόματα «παραμάσχαλα», και ευρισκόμενος χθες στην Αθήνα για συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο ως πρόεδρος της ΕΝΑΕ, είχε συνάντηση με την ιδιότητα του υποψηφίου με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Κύριο θέμα ήταν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του σε Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα και Κορινθία.
Σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου πλαισιώνεται από γνωστά ονόματα, που είναι και σήμερα συνεργάτες του στη Νομαρχία, καθώς και με πρόσωπα που ήταν υποψήφια μαζί του στις νομαρχιακές εκλογές αλλά δεν εξελέγησαν.

Επίσκεψη στη Μεσσηνία

Στον αντίποδα, ο έτερος υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές του, ενώ άνθρωποι με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές σχέσεις στη Μεσσηνία οργανώνουν την κάθοδό του στο ορμητήριο του κ. Δράκου.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετές από τις επισκέψεις θα είναι σε κλειστό κύκλο φίλων, σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.

Από το Θάρρος

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.