Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ληστεία με πυροβολισμούς σε μπάρ στην Αποβάθρα Κυπαρισσίας

ΕΝΟΠΛΗ ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στις 04.45 σε παραλιακό μπαράκι της Αποβάθρας Κυπαρισσίας με όμηρο για αρκετά λεπτά υπάλληλο του καταστήματος που εκελινη την ώρα κόντευε να κλείσει.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στο SUNSET δίπλα απο το Κάμπινγκ σε καφέ μπαρ ιδιοκτησίας 40χρονου Χρήστου Μπαζούκα ο οποίος διατήρησε την ψυχραιμία του ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.
Πιο αναλυτικά 3 δράστες φορώντας .........

κουκούλες μπήκαν στο καφέ μπαρ όπου ο πρώτος έφερε κοντόκανη καραμπίνα, ο δεύτερος όπλο τύπου Καλάσνικοφ και ο τρίτος πιστόλι ενώ ένας εκ των δραστών φορούσε στρατιωτικά ρούχα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Απαίτησαν να τους παραδοθούν οι εισπράξεις που ανέρχονταν στα 2.200 ευρώ και μάλιστα έπεσαν 2 πυροβολισμοί. Ο ένας εντός του μπαρ και ο δεύτερος έξω από αυτό για εκφοβισμό. Οι δράστες αφαίρεσαν 1 κινητό από την γυναίκα του ιδιοκτήτη καθώς εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο μπαρ 3 γυναίκες.

Αμέσως οι δράστες αφαίρεσαν το κλειδιά από το όχημα του υπαλλήλου τον οποίο κράτησαν όμηρο και με το κλεμμένο όχημα τον οδήγησαν στη περιοχή του Καλού νερού όπου τον άφησαν για να φύγουν μετά προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι συντονισμένες σε όλο το Νομό καθώς ο ένας εκ των δραστών είναι Ελληνας και οι άλλοι δύο αλλοδαποί Αλβανοί υπήκοοι. Μάλιστα συνεχίζεται η προανάκριση για το συμβάν και η Αστυνομία φαίνεται ότι γνωρίζει την ταυτότητα τουλάχιστον 2 εκ των δραστών οπότε η εξιχνίαση θεωρείται θέμα ωρών.

Ο ιδιοκτήτης μας δήλωσε ότι ήταν ψύχραιμος παρά το σοκ που υπέστησαν οι 3 θαμώνες του μπαρ ενώ όπως εξήγησε τέτοιο συμβάν στα χρόνια που είναι επαγγελματίας δεν είχε συναντήσει.

Από το Ράδιο 936

3 σχόλια:

  1. Καμία Δουλεία από εδώ και πέρα σε αλβανούς .
    Πρόσεχτε δεν λέω αλλοδαπούς, λέω αλβανούς ,έχει μεγάλη διαφορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία Δουλεία από εδώ και πέρα σε αλβανούς .
    Μπας και σηκωθούν και φύγουν μια ώρα αρχύτερα.
    Άντε γιατί παράγινε το κακό …


    Υ.Γ.
    Πρόσεχτε δεν λέω αλλοδαπούς, λέω αλβανούς ,έχει μεγάλη διαφορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κριμα που θα σε απογοητεύσω φίλε...μάλλον "Έλληνες" ήταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.