Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Παναγιώτης Παναγόπουλος: Πάντα μας ενδιαφέρει το κύπελλο.

Με αυτή την δήλωση ο προπονητής της Εράνης Παναγιώτης Παναγόπουλοις ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας στο θεσμό του κυπέλλου Μεσσηνίας ζητώντας στο σημερινό παιχνίδι το αποτέλεσμα που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην Εράνη κόντρα στην ΑΕΚ Καλαμάτας.
Φυσικά η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι τεράστια αλλά το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην Εράνη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν την ΑΕΚ Καλαμάτας παρά την διαφορά δυναμικής τόνισε ο κος Παναγόπουλος.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι Παπαθεοδοσίου και Γεωργιόπουλος ενώ στην 18αδα δεν θα βρίσκεται λόγω τραυματισμού ο Κυράνης και Γιαννακόπουλος.

Ο σημερινός αγώνας κυπέλλου είναι μια ..........

παρένθεση στην προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα. Μπορεί στα Φιλικά η Εράνη να πέτυχε το 3 στα 3 με Παναρκαδικό και Καλαμάτα, αυτό δείχνει ότι η δουλειά γίνεται συστηματικά και στην ομάδα υπάρχει η διάθεση για δουλειά.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:30 στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών και τον αγώνα θα σφυρίξει ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Γκούμα και Αντωνόπουλο.

Εράνη Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.