Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Όλοι στηρίζουν Τατούλη;

Εκείνο όμως που φέρνει τα πάνω κάτω είναι η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη. Ο ανεξάρτητος τέως βουλευτής και πρώην υπουργός της Ν.Δ. όχι μόνο εμφανίζει προβάδισμα στην κούρσα της περιφέρειας και υπερέχει του Δ. Δράκου, αλλά δεν αποκλείεται να διαθέτει και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, παρά τις αντιρρήσεις του Πάνου Μπεγλίτη.
Ο υπουργός Μεταφορών και βουλευτής Αρκαδίας Δημήτρης Ρέππας δήλωσε πως, αν το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να στηρίξει τον Τατούλη, θα σεβαστεί αυτή την απόφαση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στηρίζει την επιλογή αυτή, γιατί θα είναι επιλογή νίκης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Τατούλης όμως δεν πορεύεται ..........

μόνος, καθώς εκτός από έναν ισχυρό μηχανισμό που διαθέτει στην Αρκαδία απλώνει πλοκάμια και στους άλλους νομούς. Στη συγκέντρωση που έκανε στην Καλαμάτα, όπου μάζεψε πολύ κόσμο, λέγεται ότι έβαλε το χέρι του και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ι. Λαμπρόπουλος, που είναι στα μαχαίρια με το συντοπίτη του Α. Σαμαρά. Επιπλέον στην Αργολίδα φαίνεται να έχει βρει σημεία επαφής με την Έλσα Παπαδημητρίου, που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε ανειρήνευτο αγώνα με τον Γ. Μανώλη.

Ακούγεται μάλιστα πως και ο Γ. Αποστολάκος στη Λακωνία, που διατηρεί δεσμούς με την Ντόρα, θα βάλει πλάτη. Ας σημειωθεί τέλος ότι εδώ η Ν.Δ. χάνει τις ψήφους του ΛΑΟΣ, που έχει ήδη προσφέρει τη στήριξή του στον Π. Τατούλη, ο οποίος άλλωστε ήταν ο μοναδικός βουλευτής που εξαπέλυσε επίθεση κατά του τότε πανίσχυρου πρωθυπουργού, προβλέποντας πού θα κατέληγε η πολιτική του.

(Πηγή : ΤΟ ΚΑΡΦΙ)
Parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.