Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Έλεγχο σε κινέζικα καταστήματα σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία ζητά το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Ελέγχους νομιμότητας σε κινέζικα καταστήματα ζητά με επιστολή του προς του αρμόδιους φορείς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κύριος Γιώργος Καραμπάτος.
Στην επιστολή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζητά από τις αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν την νομιμότητα λειτουργίας των καταστημάτων και αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για την άδεια λειτουργίας αλλοδαπής επιχείρησης στην Ελλάδα και εάν νομίμως λειτουργούν τα καταστήματα - υποκαταστήματα στη Μεσσηνία.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κυρίου Καραμπάτου.

Αγαπητοί κύριοι,
Αναφορικά με το παραπάνω θέμα θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όπως προβείτε άμεσα σε έλεγχο νομιμότητας των Κινέζικων καταστημάτων που λειτουργούν σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά, όπως αυτά φαίνονται από τις ταμειακές αποδείξεις που σας στέλνουμε συνημμένα σε φωτοτυπία.
Θα πρέπει να ελεγθεί στην έδρα του καταστήματος, εάν έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις που ορίζουν οι σχετικοί νόμοι του Κράτους, για την άδεια λειτουργίας αλλοδαπής επιχείρησης στην Ελλάδα και εάν νομίμως λειτουργούν τα καταστήματα - υποκαταστήματα στη Μεσσηνία.
Επίσης, θα πρέπει εφόσον λειτουργούν νόμιμα να υποχρεωθούν να τηρήσουν το νόμιμο ωράριο λειτουργίας του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής στην οποία δραστηριοποιούνται.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.