Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πλήρης η επιτυχία του χθεσινού Beach Party της Εράνης στο Στόμιο Φιλιατρών

Ένα ατελείωτης διασκέδασης beach party έγινε χθες βράδυ στο Στόμιο Φιλιατρών με συνδιοργανωτές την Εράνη Φιλιατρών και τον Mύλο του Αγρίλη.

Το party ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 10 με την αθρόα προσέλευση του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο πως όταν πήγαμε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον δρόμο Λιμενάρι - Στόμιο (σε πολλά σημεία αριστερά και δεξιά του δρόμου) έφταναν από το Στόμιο μέχρι 500 περίπου μέτρα πριν το καλοκαιρινό IANOS SUMMER.

Εκτιμάται ότι ο κόσμος που ............

παρευρέθηκε ξεπέρασε τους 2.000 δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ οι νυχτερινές βουτιές και η κατανάλωση αλκοόλ έδιναν και έπαιρναν.
Ήταν μια πάρα πολύ πετυχημένη βραδιά, που αν μη τι άλλο δείχνει την αγάπη του κόσμου στην μεγαλύτερη ομάδα της Μεσσηνίας. Την επίσημη αγαπημένη κάθε Φιλιατρινού η οποία μας έχει χαρίσει στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το party έγινε καθημερινή (Τετάρτη) και η επόμενη μέρα ήταν εργάσιμη. Αυτό φαίνεται δεν σταμάτησε πάρα πολύ κόσμο να δώσει το παρόν στο party της επίσημης αγαπημένης του. Την ομάδα που μόνο αυτή μας ομορφαίνει την ζωή.
Την Εράνη Φιλιατρών.

Ανάμεσα στον κόσμο διακρίναμε τον Πρόεδρο της Εράνης κο Βαγγέλη Σταθόπουλο, μέλη του Δ.Σ. της ομάδας καθώς και αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Εμείς σαν ομάδα διαχείρισης του Φιλιατρά Νews να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα μας, και του χρόνου να γίνει ακόμα μεγαλύτερο το party.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το χθεσινό party της ομάδας.




1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.