Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Στους 40 ο υδράργυρος μέχρι την Τρίτη

Έως και τους 40 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει κατά τόπους ο υδράργυρος το Σάββατο, ενώ οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι το κύμα καύσωνα θα συνεχιστεί και μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Η ζέστη θα συνεχιστεί μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ θα είναι περισσότερο αισθητή την Τρίτη και την Τετάρτη στα ανατολικά καθώς θα εξασθενήσουν σημαντικά οι βόρειοι άνεμοι.

Το Σαββατοκύριακο, στα ηπειρωτικά της .......

χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει στους 39 και κατά τόπους στους 40 βαθμούς Κελσίου. Τις απογευματινές ώρες ίσως εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα γενικά αίθριος και ζεστός και η θερμοκρασία στην ηπειρωτική χώρα θα φτάσει τους 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.

Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία την Τετάρτη, αλλά μόνο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

1 σχόλιο:

  1. καλα στο φουρνο να χει 40 και 45 βαθμους ,το πρατηριο ψωμιου τι σχεση εχει με διαδικασια που περασε το ζυμαρι για γινει ψωμι,δηλ το ζεσταμα, ψησιμο ,γαι να εκφραζεται ετσι η ζεστη που επικειται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.