Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τους 39 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

Τους 39 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αύριο Τετάρτη, ο καιρός προβλέπεται αίθριος, με τη θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβοή, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της βόρειας χώρας. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες ..........

διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή. Στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ζεστός όπως προαναφέρθηκε, θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με λίγες οπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο με τη μέγιστη τιμή στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας να φθάνει, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τους 38 και πιθανώς κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Καλό θα ήταν να θυμηθούμε αλλά και να εκτυπώσουμε τις συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας για την αντιμετώπιση του καύσωνα ώστε να τις έχουμε κάπου πρόχειρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.