Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

To trailer της νέας ταινίας Harry Potter and the Deathly Hallows.

Όπως είναι γνωστό το "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I" (Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο) είναι το τελευταίο της επιτυχημένης σειράς ταινιών το οποίο έχει χωριστεί σε δύο μέρη.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης και του περσινού μπλοκμπάστερ, «Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα». Επίσης, ο Ντέιβιντ Χέιμαν, ο άνθρωπος που έφερε το project στην Warner Bros. το 1997, θα είναι παραγωγός και στο έβδομο φιλμ, όπως και στα προηγούμενα έξι.
Το πρώτο teaser trailer που προβλήθηκε στα MTV Awards έμοιαζε εξαιρετικά μυστηριώδες και σκοτεινό, με την τελική μάχη του Harry με τον Βόλντεμορτ να πλησιάζει.

Η υπόθεση της ταινίας:

Καθώς η προστασία του Χάρι στο σπίτι των Ντάρσλι λήγει όταν γίνεται 17 ετών (ενήλικος στον κόσμο των μάγων) ο ίδιος πρέπει να μετακινηθεί σε άλλη κατοικία. Ενώ τα μέλη του Τάγματος του Φοίνικα συνοδεύουν τον Χάρι σε ένα ασφαλές σπίτι, δέχονται επίθεση καθ' οδόν από τους Θανατοφάγους. Ο Χάρι μένει στο Μπάροου και ενώ βοηθά στις προετοιμασίες του γάμου του Μπιλ και της Φλέρ, μαζι με τον Ρον και την Ερμιόνη προετοιμάζονται για την αναζήτηση των Πεμπτουσιωτών. Στο πάρτυ ενηλικίωσής του, ο Υπουργός Μαγείας Ρούφους Σκρίμτζεουρ επισκέπτεται το Μπάροου για να δώσει στον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη αυτά που κληρονόμησαν απ' τη διαθήκη του Άλμπους Ντάμπλντορ. Οι τρεις φίλοι, σκεπτικοί, υποθέτουν οτι τα τρία αυτα αντικείμενα θα τους βοηθήσουν στην αναζήτηση των Πεμπτουσιωτών.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 18 Νοεμβρίου 2010.

Δείτε το νέο trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.