Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Απάντηση στον Κο Παναγιωτακόπουλο από τον Πρώην διαχειριστή του Φιλιατρά News

Απάντηση στα όσα λέει στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κύριος Παναγιωτακόπουλος μας απέστειλε ο πρώην διαχειριστής του blog με την παράκληση να το δημοσιεύσουμε.
Εμείς πάντα δημοσιεύουμε e-mail αναγνωστών γιατί και αυτοί πρέπει να έχουν λόγο.

Στο e mail που μας απέστειλε αναφέρεται στα εξής:

Κε Παναγιωτακόπουλε, έχω την εντύπωση πως έχετε πέσει στην παγίδα που με τόσο έντεχνο τρόπο έστησαν οι Κυπαρίσσιοι περί συνεργασίας, ανάπτυξης της περιοχής... (την Κυπαρισσία και μόνο εννοούν και χέστηκαν για τους υπόλοιπους) και λοιπών άλλων αηδιών.

Αυτοί έβαλαν λυτούς και δεμένους για να γίνει ο .......

Δήμος - Εκτρωμα.
Επιστράτευσαν βουλευτές που κατάγονται από την Κυπαρισσία για να θάψουν όλη την περιοχή ΥΠΕΡ της Κυπαρισσίας.

Έχουμε μια δύναμη που πρέπει να εκμεταλλευτούμε απέναντι τους.
Η δύναμη αυτή λέγεται Δήμαρχος Τριφυλίας καταγόμενος απο Φιλιατρά ή Γαργαλιάνους.

Αυτοί έφτιαξαν τον Δήμο - Εκτρωμα και πάνε να μας φορτώσουν για Δήμαρχο τον Πετρόπουλο.
Ναι αυτόν που έλεγε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας ότι αν γίνει ο Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους θα βρούμε απέναντι μας τους Κυπαρίσσιους.
Δεν το πιστεύετε Κε Παναγιωτακόπουλε??

Διαβάστε:

Πετρόπουλος:
"....Κε Δήμαρχε η επιλογή του Δημοτικού συμβουλίου μέχρι τώρα να μην σηκώσουμε το θέμα. και να είναι απούσα η Κυπαρισσία από τις συζητήσεις που γίνονται.
Πλέον, πιστεύω ότι δεν υπάρχει περιθώριο για να είμαστε απόντες.
Πρέπει λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι και προτείνω να πάρουμε μια απόφαση, με την οποία απόφαση να θυμίσουμε γιατί πρέπει να είναι ενωμένος ο Δήμος Τριφυλίας, γιατί δεν θα πρέπει να υλοποιηθεί το αίτημα των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών, να την δημοσιεύσουμε, και να ξεκινήσουμε να καταλάβουν οι πολιτικοί -γιατί περί αυτού πρόκειται- ότι αν τυχόν συνεναίσουν στην δημιουργία αυτού του ανιστόρητου Δήμου Γαργαλιάνων και Φιλιατρών θα βρούν απέναντι τους Κυπαρίσσιους.

Δεν πρόκειται για να μεγαλώσει η Κυπαρισσία, αλλα για να υλοποιήσουμε αυτές τις παρακαταθήκες που μας άφησαν οι πρόγονοι μας."


Το θέμα με ηχητικό που είχα βάλει τότε είναι εδώ
http://filiatranews.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html

Παρακολουθήστε τους πλάγιους τρόπους που χρησιμοποιούν...
Ανοικτό μυαλό, ο καλύτερος που υπάρχει....
Αλήθεια. Γιατι τότε οι Κυπαρίσσιοι δεν τον ψήφισαν να τον κάνουν Δήμαρχο Κυπαρισσίας στις προηγούμενες εκλογές και ψήφισαν τον Σαμπαζιώτη???? Ξαφνικά ανακάλυψαν το "ανοικτό" μυαλό του??
Και σε τι είναι ανοικτό το μυαλό του???? Τι θα κάνει για να μας αποδείξει ότι έχει ανοικτό μυαλό???????

Αφήστε τα παραιτηθείτε κε Καλοφωλία κλπ και επικεντρωθείτε σε κοινό υποψήφιο και των δυο πόλεων (Φιλιατρών και Γαργαλιάνων) να τον βγάλουμε Δήμαρχο.
Του Καλοφωλία και του κάθε Καλοφωλία καλώς ή κακώς οσονούπω λήγει η θητεία τους.
θα φορτωθούμε στην πλάτη μας κανέναν δήμαρχο καταγόμενο από την Κυπαρισσία γιατί απλά ορισμένοι δεν γουστάρουν τον Καλοφωλιά ή τον Ξυγκα????

Η καλύτερη εκδίκηση που μπορούμε να πάρουμε για το έκτρωμα είναι τώρα στις Δημοτικές εκλογές.
Δήμαρχος καταγόμενος είτε από Φιλιατρά είτε από Γαργαλιάνους να διοικεί την Κυπαρισσία. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗ δεν θα θέλουν να το δουν αυτό.
Τώρα το τρέμουν και ανησυχούν. Πριν απλά κοίταζαν να εξασφαλίσουν την Κυπαρισσία. Το μετά δεν σκέφτηκαν......

Να κάτσουν σε ένα τραπέζι πράσινοι, Μπλε, κόκκινοι και ότι άλλοι υπάρχουν και να βρουν ενα κοινό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ υποψήφιο και να τον βάλουν μπροστά για να τον ψηφίσουμε και οι δυο πόλεις και να τον βγάλουμε Δήμαρχο.

Ας είναι απο τους Γαργαλιάνους. Ας είναι απο τα Φιλιατρά. Κυπαρίσσιος να μην είναι. Και πολυ περισσότερο ο Πετρόπουλος που πάνε με πλάγιο τρόπο να μας φορτώσουν.

Ξυπνάτε εκεί στους Γαργαλιάνους και διαδώστε αυτό. Κοινός υποψήφιος απο τις δυο πόλεις και να το ψηφίσουμε και οι δυο.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τον βγάλουμε Δήμαρχο. Η συνεργασία μας μπορεί να κάνει την Κυπαρισσία να μην βγάλει Δήμαρχο καταγόμενο απο εκεί ποτέ.
Να τους κάνουμε να πουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ να γίνει ο δεύτερος Δήμος στην Τριφυλία μπας και δουν και εκείνοι κάποτε Δήμαρχο από εκεί.

Και την πρόταση που έχω καταθέσει την καταθέτω ξανά.
Αν αυτή την φορά ο Κοινός υποψήφιος Δήμαρχος (που θα βγει τελικώς Δήμαρχος) είναι από τα Φιλιατρά την επόμενη 5ετία να είναι από τους Γαργαλιάνους. Μετα πάλι από τα Φιλιατρά, Πάλι από τους Γαργαλιάνους.
Κυπαρίσσιος να μην βγει ΠΟΤΕ.

Μην πέφτετε στην παγίδα των Κυπαρίσσιων που λενε ότι ο Νίκας Ζηλεύει την Τριφυλία.
Τι να ζηλέψει η Καλαμάτα απο την Τριφυλία??
Το αεροδρόμιο που έχει η Καλαμάτα και δεν έχει η Τριφυλία???
Το λιμάνι που έχει η Καλαμάτα και δεν έχει η Τριφυλία???
Τις υπηρεσίες που έχει η καλαμάτα και εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??
Το μεγάλο νοσοκομειο που έχει η Καλαμάτα και δεν έχουμε εμείς??????
Τον ΟΣΕ που έχει η Καλαμάτα και δεν έχει η Τριφυλία με έδρα την Κυπαρισσία????
ΤΙ??? ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ????????

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ότι η Τριφυλία έχει να ζηλέψει πολλά από την Καλαμάτα και τα έχουν βάλει με τον Νίκα γιατί υποστήριξε ένα δίκαιο αίτημα δυο πόλεων για κοινό δήμο ανάμεσα σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.
Τους χάλαγε την σούπα αυτή η πρόταση. Την φοβήθηκαν όσο ο διάολος το λιβάνι. Εξου και τα λόγια του Πετρόπουλου. Και ζήτησαν να κηρυχθεί ο Νίκας Ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Τριφυλία....
Λες και αποτελούν στην Κυπαρισσία ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ από την Ελλάδα και έχουν το απύθμενο θράσος να προτείνουν να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο όποιων τους χαλάει την σούπα τους.

Για φανταστείτε για λίγο Κε Παναγιωτακόπουλε να γινόταν ο Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους....

Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους: ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΖΙ.
Πληθυσμός Περίπου 18.500.

Δήμος Τριφυλίας (Κυπαρισσία, Αυλώνας, Αετός, Τριπίλα.
Μετα βίας 13.000
Τι θα ήταν ο Δήμος Τριφυλίας???? Μήπως ένα μικρό πληθυσμιακά χωριό μπροστά μας??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.
ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΜΑΝ. Και έβαλαν λιτούς και δεμένους να το πετύχουν.

Τώρα επιβάλλεται να έρθει η ώρα να το πληρώνουν επι χρόνια πανάκριβα. Να τους διοικεί Φιλιατρινός ή Γαργαλιανιώτης Εναλλάξ. ΠΟΤΕ κάποιος από εκεί.


7 σχόλια:

  1. Φίλε αν υπάρχει ένας χωρίς μυαλό στην Κυπαρισσία, τότε να είσαι σίγουρος οτι αυτός είναι ο Πετρόπουλος. Πειτε του να κάνει το σταυρό του και να κατεβει κανείς άλλος γιατί αν γινόταν στην Κυπαρισσια ρόμπα, τώρα θα γίνει παντριφυλιακά ρεντίκολο.

    "Δήμαρχος καταγόμενος είτε από Φιλιατρά είτε από Γαργαλιάνους να διοικεί την Κυπαρισσία. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗ δεν θα θέλουν να το δουν αυτό.
    Τώρα το τρέμουν και ανησυχούν. Πριν απλά κοίταζαν να εξασφαλίσουν την Κυπαρισσία. Το μετά δεν σκέφτηκαν......"
    Καλά χαλάρωσε...δεν είμαστε κολλημένοι...να σου πω και τη αλήθεια το μόνο που δέν μας νοιάζει είναι αυτο. Απεναντίας περισσότερο αγχωνόμαστε να πείσουμε κάτι κολλημένους σαν κι εσένα από τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Κυπαρισσία.

    "Να κάτσουν σε ένα τραπέζι πράσινοι, Μπλε, κόκκινοι και ότι άλλοι υπάρχουν και να βρουν ενα κοινό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ υποψήφιο και να τον βάλουν μπροστά για να τον ψηφίσουμε και οι δυο πόλεις και να τον βγάλουμε Δήμαρχο."
    Για να δούμε ποιοί έχουν τα @@@ να βγούν απο το μαντρί...(ρε θα πέσουν τα τηλέφωνα σύννεφο...θα μετρηθούν και τα κουκιά και θα τους πάρει ο διάολος όσους δεν το δαγκώσουν...)

    "Ας είναι απο τους Γαργαλιάνους. Ας είναι απο τα Φιλιατρά. Κυπαρίσσιος να μην είναι. Και πολυ περισσότερο ο Πετρόπουλος που πάνε με πλάγιο τρόπο να μας φορτώσουν."
    ΜΑΚΑΡΙ...

    "Μην πέφτετε στην παγίδα των Κυπαρίσσιων που λενε ότι ο Νίκας Ζηλεύει την Τριφυλία."
    Αυτά πρώτη φορά τα ακούω.

    Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους: ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΖΙ.
    Πληθυσμός Περίπου 18.500.

    "Δήμος Τριφυλίας (Κυπαρισσία, Αυλώνας, Αετός, Τριπίλα.
    Μετα βίας 13.000
    Τι θα ήταν ο Δήμος Τριφυλίας???? Μήπως ένα μικρό πληθυσμιακά χωριό μπροστά μας??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ."
    Ενώ τώρα με πληθυσμό 31.500 θα αποτελεί ισχυρό Δήμο και στα χέρια μας, και πολύ περισσότερο στο μυαλό μας ειναι να τον κάνουμε πρότυπο στην περιφέρειά μας.
    Πολύ καλύτερα, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΙΩΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΤΗΝ ΤΡΥΦΙΛΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΥΣ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΛΑΤΖΑΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΜΕΤΕ.......ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη, ένα πράγμα δε καταλαβαίνω, το αν θα είναι καλός ό Δημαρχος ( και το δημοτικό συμβούλιο μαζί) εξαρτάται απο το απο που θα είναι? όχι απο το τι υπόσχεται και το τι κάνει? Εξηγείστε μου σας παρακαλώ γιατί ένα καρπούζι αμα είναι φιλιατρινό ή καλαματιανό είναι καλύτερο απο ένα καρπούζι που είναι απο το καλόνερο ( για να μη πω κυπαρισσία και πάρω απέναντι μου τους φωνασκούντες)???. Βέβαια στα καρπούζια μετρά και η σύσταση του εδάφους αλλά στους ανθρώπους?,,, Έλεος βρε παιδιά, εν έτει 2010 να ομφαλοσκοπείτε όχι για το πως θα υπάρχει ένας δυνατός δήμος με ομόροπη ανάπτυξη και συλλογική λύση προβλημάτων αλλά για τον τόπο καταγωγής. Λίγο επαρχιώτικο δε κάνει? με την κακιά ένοια βεβαίως, βεβαίως...... Ευτυχώς που το μάτι του τρίτου παρατηρητή, παρατηρεί εξίσου αβλεψίες και κακοδιαχείρηση σε όλους τους αναφερόμενοςυ δήμους,,,,, για αυτά να κόπτεσθε και ουχί για το,,, χαβιάρι των αρχόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωσοπικα ειμαι τοπικιστης και αν σου οτι το καρπουζι απο τα φιλιατρα ειναι το καλυτερο ισως να κουνας και το κεφαλι σου.το μονο σιγουρο ειναι οτι τουσ φιλιατρινους δεν μπορειτε να τους πιασετε πουθενα ειτε λεγετε κοινωνια ειτε λεγετε διασκεδαση ειτε λεγετε ερανη.
    τωρα αν τα δημοτικα συμβουλια ετρωγαν λεφτα αυτο βεβαια δεν ειναι καλο,αλλα δεν ειδα και κανενα πολιτη να ενδιαφερθει με ουσια επι αυτου μονο λογια καφενειου ακουω.μου θυμιζεις με την σταση σου ενα πατριωτη μας απο τον αγριλι τον κ. σπανο
    που ανωνυμος και αυτος καποτε μας ελεγε για καποιο κινημα ελευθερων πολιτων,εγω ειμαι δημοτης φιλιατρων και την αποψη μου τη λεω επωνυμα οποια και να ειναι ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις,ανωνιμια και υποδειξεις δεν δεχομαι.

    βασιλης κιτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απάντηση σου φίλτατε Βασίλη Κ., δεν πείθει ως έλλογη και με επιχειρήματα.
    Ενθυμού ότι ο τοπικισμός, ενίοτε κάνει ρίμα με τον ρατσισμό και τον τραμπουκισμό, αλλά δεν συνάδει με την λογική το μέτρο, το πραγματικό όραμα και την πρόοδο. Αλλο να είσαι περήφανος για τον τόπο σου και να τον υποσηρίζεις και άλλο να φωνασκείς δια αυτόν.
    Παραμένω ανώνυμος/η και παραμένω επι της απόψεως ότι οι υποψήφιοι πρέπει να κριθούν απο το δυναμικό των προτάσεων τους και απο τις πράξεις τους ουχί απο το χώμα του καρπουζιού τους.... Δεκτός κάθε έλλογος και συνεκτικός αντίλογος, επι εδάφους καφενείου ή μπλογκόσφαιρας ή ό,τι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει δίκιο ο συγγραφέας της δημοσίευσης! Ο Δήμος αυτός είναι έκτρωμα και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας! Δήμαρχος Φιλιατρινός ή Γαργαλιανιώτης!! Δε θα περάσει έτσι αναίμακτα αυτή η αδικία σε βάρος των δύο μεγαλύτερων πόλεων εντός του "Δήμου" Τρυφιλίας, το Δήμος σε εισαγωγικά, γιατί δήμος σημαίνει λαός και ο λαός δεν αποφάσισε, αλλά του τα επέβαλλαν όλα αυτά κάποιοι που θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους!

    Ε.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " Με τον χαρχούδα δήμαρχο δεν γίνεται χωρίο "
    Αντιπαρέρχομαι του άσματος συμφωνόντας με τον εξ άνωθεν λαλήσαντα και ανα-διατυπώνοντας την άποψη ότι κάθε λαός είναι άξιος των αρχόντων που εκλέγει, και αυτό κάτι λέει,,,,, ( ο ποιητής θα μας πεί)

    Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων το Χαρ-χούδας προέρχεται απο τα παιδικά άσματα της Λιλιπούπολης, ουδεμία σχέση έχει με μεγέθη και πραγματικά άτομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.