Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στη Βαρκελώνη το Final Four της Ευρωλίγκα

Στην έδρα της Ευρωλίγκα την Βαρκελώνη, αναμένεται να γίνει το Final Four της προσεχούς σεζόν μετά την αδυναμία του Τορίνο να αναλάβει τη διοργάνωση. Αύριο το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση.

Μετά την άρνηση του Τορίνο, εμφανίστηκαν αρκετές υποψήφιες πόλεις να αναλάβουν τη διοργάνωση. Ο Μπερτομέου είχε εκφράσει κατά το παρελθόν τη θέληση του να διεξαχθούν το Final Four του 2012 στο Λονδίνο και αυτό της επόμενης χρονιάς στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πέραν τούτων εμφανίστηκαν και άλλες επιλογές, όπως η Βαρκελώνη, το Βελιγράδι και το Ζάγκρεμπ.

Η τελική επιλογή όπως δείχνουν όλες ........

οι ενδείξεις θα είναι η πρωτεύουσα της Καταλονίας, έδρα της Ευρωλίγκα. Οι καταλανικές εφημερίδες εμφάνιζαν την είδηση στις σημερινές τους εκδόσεις σχεδόν ως τελεσίδικη, αλλά σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από το ισπανικό «tubasket.com», η απόφαση είναι οριστική.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα στο δημαρχείο της Βαρκελώνης η τελετή ανακοίνωσης για την ανάληψη της διοργάνωσης του Final Four του 2011 στο Παλάου Σαν Τζόρτζι. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 15.000 θεατές και θα σημάνει την επιστροφή της τελικής φάσης της Ευρωλίγκα στη συγκεκριμένη πόλη μετά από οκτώ χρόνια και τη διοργάνωση του 2003, όταν είχε κατακτήσει η Μπαρτσελόνα το πρώτο της Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.