Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Λάκης Γαλανόπουλος ο εκλεκτός για την Νίκη Πλάτης

Ο Λάκης Γαλανόπουλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΑΟ Νίκη Πλάτης καθώς σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου λίγα λεπτά μετά από την μια δόθηκαν τα χέρια με την νεοεκλεγείσα διοίκηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός που την προηγούμενη χρονιά κοουτσάριζε τον Ηρακλή Κυπαρισσίας θεωρήθηκε από τους διοικούντες της Νίκης ως επιτυχημένος και η αλήθεια είναι ότι είχε ένα προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους δυο με τους οποίους διαπραγματευόταν η ομάδα.
Ο Λάκης Γαλανόπουλος το 1999 είχε ασχοληθεί και με το αγωνιστικό αλλά και με το διοικητικό κομμάτι αλλά έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν προπονητής.
Άμεσος συνεργάτης του κου Γαλανόπουλου θα είναι ο Σαράντης Τριαντόπουλος ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο κος Γαλανόπουλος ........

μιλώντας στην ηλεκτρονική σελίδα της Νίκης Πλάτης υποστήριξε ότι η ομάδα θα πρέπει να περιμένει πρώτα την Εράνη για να δουν ποιοι παίκτες θα πάνε στην μεγάλη ομάδα και από εκεί και μετά θα κοιτάξουν την ενίσχυση της ομάδας.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η νίκη Πλάτης είναι η ακαδημία της Εράνης και σκοπός της είναι να την τροφοδοτεί με παίκτες.
Πάντως ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί στο παιχνίδι με νεαρούς παίκτες χωρίς να αποκλείεται η προσθήκη δυο έμπειρων παικτών.
Η διοίκηση έχει κάνει επαφές με τον Κώστα Λυμπερόπουλο ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Νίκη Πλάτης και που πέρσι καθώς και με τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο.
Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν από Δευτέρα ή την Τρίτη οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: Νίκη Πλάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.