Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Επίσημη πρώτη για την Εράνη χθες το απόγευμα στο νέο γήπεδο Φιλιατρών

Την πρώτη της επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε η Εράνη χθες το απόγευμα στο νέο γήπεδο Φιλιατρών.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 18:30 όπου πριν τον Αγιασμό ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Σταθόπουλος μίλησε στους παίκτες -και ιδιαιτέρως στους νέους παίκτες- για τους στόχους της ομάδας αλλά και για το σωματείο.
Παρόν στην επίσημη πρώτη της ομάδας ήταν και το δικό μας παιδί ο Φιλιατρινής Καταγωγής Διεθνής παίκτης και προπονητής τώρα Νίκος Φρούσος όπου μίλησε στους παίκτες λίγο πριν τον Αγιασμό λέγοντας τους ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αρκεί να δουλέψουν σκληρά.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του .......

Αγίου Νικολάου Φιλιατρών πατήρ Γεώργιος Καλύβας όπου ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στην ομάδα μακρυά από τραυματισμούς και να διατηρήσουν ψηλά το επίπεδο που έχει η Εράνη.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Παναγιώτη Παναγόπουλου.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας είπε πως στόχος της ομάδας είναι να παίξει σωστό και καλό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας ακόμα υψηλότερο επίπεδο σε όλους τους τομείς.
Η ομάδα διαθέτει πάρα πολύ καλές και γερές βάσεις τόσο οργανωτικές όσο και αγωνιστικές.
Οι επιλογές των παικτών που έγιναν το καλοκαίρι ήταν στοχευμένες σε κενά που είχε εντοπίσει η διοίκηση.
Αν υπάρχει κάποιο ακόμα κενό θα φροντίσουμε να κανουμε κάτι καλύτερο με προσθήκη ενός ακόμα παίκτη στο ρόστερ μας το οποίο έχει κλείσει κατά 99,9%.

Ζητάμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό της ομάδας μας, η ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένη από την διάθεση των διαρκείας αλλά και τις εγγραφές μελών. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε.

Φιλοσοφία αλλά και στόχος της ομάδας είναι να στηρίζεται στο ντόπιο έμψυχο δυναμικό. Η Περιοχή της Τριφυλίας μακρυά από τα κέντρα έχει πλούσιο υλικό σε ταλέντα.
Για τον οικονομικό τομέα είπε ότι η ομάδα είναι απόλυτα υγιής, και θεώρησε ότι θα έχει μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά.
Έχουμε όλες τις δυνατότητες και όλα τα φόντα να πάμε καλά. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, και να είσαστε κοντά στην ομάδα τόνισε χαρακτηριστικά.

Το ρόστερ της Εράνης αποτελείται απο τους:

Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ανδριόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ντινιώτης Η, Κώτσος, Παναγιωτίδης, Παναγόπουλος, Λυμπερόπουλος, Δασκαλάκης, Σταθόπουλος, καραχάλιος, Γκίνος, Κορμπής, Βασιλόπουλος, Παπαθεοδοσίου, Καραβίτης, Μουρούσιας, Πανταζόπουλος, Γεωργακόπουλος κ., Στριμπάκος, Γιαννακοπουλος.

Από την Εράνη Φιλιατρών











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.