Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Εράνη: Σύντομα οι εξελίξεις στο θέμα του Γυμναστή

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το θέμα του γυμναστή στην κυπελλούχο Μεσσηνίας.
Διοίκηση και προπονητής αφού ολοκλήρωσαν τις επαφές τους είναι έτοιμοι τις αμέσως επόμενες ημέρες να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

Παρελθόν και ο Σπυρόπουλος

Μετα την αποχώρηση απο την ομάδα των Τσιριγώτη, Πολυνίκου Παναγιωτίδη, και Σάκη Ψάρρη, παρελθόν απο την Εράνη αποτελεί και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος ήταν από τις πλέον ευχάριστες .........

εκπλήξεις της Εράνης στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να προσαρμοστεί αμέσως από τη Νίκη Πλάτης δίνοντας μάλιστα λύσεις σε πολλές θέσεις. Ωστόσο ο Σπυρόπουλος δεν θα είναι στο ρόστερ της φιλιατρινής ομάδας, αφού προχθές το βράδυ εξασφάλισε την ελευθέρας του καταβάλλοντας ένα όχι ευκαταφρόνητο αντίτιμο. Ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει πιθανότατα σε ομάδα της Αθήνας.
Το «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο είναι αιφνίδιο, καθώς μάλιστα η χθεσινή ημέρα αναμενόταν να έχει θετικές ανακοινώσεις που τελικά δεν ήρθαν ακόμη.

Με πληροφορίες από το θάρρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.