Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

«Κεφάλι» παίρνει ο Δράκος για το χρίσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία

Πολύ κοντά στο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης, ο νομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος. Η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζεται σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια αυτή. Θεώρει ότι μπορεί να την κερδίσει και μάλιστα με ένα αυτοδιοικητικο στέλεχος και όχι με ένα πρόσωπο από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Τις τελευταίες ήμερες τα δυο ονόματα που ακούγονταν περισσότερο- καθώς το ζήτημα της υποψηφιότητας του Γιάννη Μανώλη έχει υποχωρήσει- ήταν του Δημήτρη Δράκου και του Ανδρέα Λυκουρεντζου, που όμως προτίμησε τελικά τη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της ...........

ΕΝΑΕ προηγείται και σε δημοσκόπηση που διενηργησε η Νέα Δημοκρατία. Σε αυτή τη δημοσκόπηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης «μετρήθηκαν» οι Δημήτρης Δράκος, Γιάννης Μανώλης, Νίκος Ταγαράς(Νομάρχης Κορινθίας), Τάκης Σκανδαλάκης, ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης και οι Σταύρος Μπενος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος και Πάνος Μπεγλίτης

Πηγή: e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.