Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αβέβαιη η συμμετοχή του ΑΟ Κυπαρισσίας στη Δ' Εθνική!

ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΟΚ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της περνάει αυτό τον καιρό η Κυπαρισσία... Παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί από τα μέσα Μαΐου, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει η διοίκηση που θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Ο Μπάμπης Κακούτης έχει δηλώσει την ..........

παραίτησή του εδώ και παραπάνω από ένα μήνα και παρά τις πιέσεις που δέχεται από συνεργάτες του και φίλους της ομάδας, δηλώνει αμετάπειστος.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΚ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στις αρχές Μαΐου στο "Notosport" πως θα παραμείνει ενεργός, μόνο σε περίπτωση που γίνει συγχώνευση της Κυπαρισσίας με τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της Τριφυλίας, την Εράνη και τον Τέλο Αγρα.
Από την στιγμή που αυτή η πρόταση δεν ευδοκίμησε, ο κ. Κακούτης είναι ξεκάθαρο πως δεν συνεχίζει στη διοίκηση του ΑΟΚ. Παρόλα αυτά όμως έχει καταστήσει σαφές πως θα
δώσει ένα σεβαστό ποσό για τη νέα χρονιά σε όποια διοίκηση εκλεγεί.

Δεν θέλει κανένας να πάει πρόεδρος.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί δύο γενικές συνελεύσεις δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που θα καλύψουν το κενό του Κακούτη. Η διοικούσα επιτροπή που έχει οριστεί και που συστάθηκε για να μην πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο, έχει επαφές με ορισμένους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όμως κανένας δεν θέλει να αναλάβει πρόεδρος και να μπει... μπροστά.

Δεν έχει οριστεί νέα συνάντηση

Ετσι δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής καμία νέα συνάντηση και η Κυπαρισσία παραμένει κυριολεκτικά στον... αέρα και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Ιουλίου.
Μάλιστα δεν είναι τελείως μακρινό το σενάριο να μην καταφέρει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή και κατ' επέκταση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής! Αυτό φυσικά θα ήταν καταστροφικό για την ιστορία της ομάδας και γενικότερα για την πόλη της Κυπαρισσίας.

Ο,τι είναι να γίνει όμως πρέπει να γίνει αμέσως γιατί ο χρόνος περνά... Άλλωστε όλες οι άλλες ομάδες της Δ' εθνικής αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό και κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι. Επίσης μία ομάδα Δ' εθνικής πρέπει το αργότερο στις αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει προετοιμασία.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και όποιοι αγαπούν πραγματικά τον ΑΟΚ πρέπει να το δείξουν σύντομα και με πράξεις...

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ την πολύ προσεκτική υπενθύμιση που συστηματικά γίνεται από την Ελευθερία στην πρόταση συγχώνευσης των τριών ομάδων της Τριφυλίας σε μια. Δείτε και εδώ.
Να θυμίσουμε πως ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΚ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στις αρχές Μαΐου στο "Notosport" πως θα παραμείνει ενεργός, μόνο σε περίπτωση που γίνει συγχώνευση της Κυπαρισσίας με τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της Τριφυλίας, την Εράνη και τον Τέλο Αγρα.

Μας το θυμίζουν κι όλας.... λες και προσπαθούν να σπρώξουν καταστάσεις οι οποίες έχουν ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ και την αδυναμία των Κυπαρίσσιων να διοικηθεί μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα. Θα την διοικούσαν ΜΟΝΟ αν υπήρχε συγχώνευση ΕΡΑΝΗΣ, ΑΟΚ και ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ.
Φυσικά το μεγαλύτερο λάθος το είχε κάνει κάποιος άλλος Φιλιατρινός παράγοντας παλαιότερα με προτάσεις συγχώνευσης.....
Η ΕΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΙΔΕΑ ΚΑΙ αν θέλετε... ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ 8 ΜΕ 9 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΌΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θα το ήθελα κι εγω φίλε μου.
    Η Εράναρα μας να ποδοπατήσει ανελέητα τον ΑΟ Κυπαρισσίας.
    Για να νιώσουν στο πετσί τους τους τόνους ιστορίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.