Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σχορτσανίτης: «Δεν μπορούσα να περιμένω για πάντα…»

Πικραμένος από την αναβλητικότητα που έδειξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του φάνηκε να είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε για το Λος Άντζελες, όπου τις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με τους Κλίπερς και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει (για τρία χρόνια έναντι 7-9 εκατ. δολαρίων συνολικά).

«Περιμένω τον Ολυμπιακό, αλλά και ο ...........

Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή τα προβλήματά του. Αργεί να κάνει κάποιες κινήσεις που πιστεύω πως είναι αναγκαίες», δήλωσε στο «Goal» και πρόσθεσε: «Κι εγώ από την πλευρά μου ξέρω πως δεν μπορώ να περιμένω για πάντα και δεν ξέρω για πόσο μπορώ να αποφεύγω κάποιες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως θα περιμένω, αλλά δεν μπορώ να δώσω ποσοστό για το αν θα μείνω ή θα φύγω. Θα ήθελα να γίνει μια κουβέντα με τον Ολυμπιακό πριν φύγω. Όλη αυτή την περίοδο δεν έχει γίνει τίποτα. Εγώ πάντα περιμένω να γίνει η πρώτη επαφή με την ομάδα».

Όσο για το επικείμενο άλμα στο ΝΒΑ, είπε: «Δεν ξέρω αν είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά πιστεύω πως είναι ένα βήμα που έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή. Έχω θετικά μηνύματα από την άλλη πλευρά και κάνω αυτή την κίνηση πιο εύκολα και σίγουρος. Αν υπήρχε κάποια στιγμή να γίνει κάτι με τους Κλίπερς, αυτή θα ήταν φέτος».

Εξάλλου, είναι πιθανό συμπαίκτης του «Big Sofo» στους Κλίπερς να γίνει ο Τζος Τσίλντρες, καθώς αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως του ετοιμάζουν πρόταση 55 εκατ. δολαρίων για πέντε χρόνια!

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς στη χθεσινή συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του (διετούς) συμβολαίου. Πάντως στο ραντεβού δεν συζητήθηκε καθόλου η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη, που εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη. Ο 27χρονος άσος δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση 2,4 εκατ. ευρώ ετησίως από τους «ερυθρόλευκους» και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Πηγή: SportFM

1 σχόλιο:

  1. Τα πέτρινα χρόνια συνεχίζονται ακάθεκτα για τον Ολυμπιακό.... όχι ότι θα σταμάταγαν δηλαδή...
    Ο βούβαλος Σχορτσιανίτης πάει στους Κλίπερς, τον ίδιο δρόμο θα πάρει και η κοπέλα με το μαλλί αφάνα... αυτή καλέ η Τσίλντρες.
    Υπο διάλυση το μαγαζί του γάβρου. Πωλούνται τα υλικά κατεδάφισης.
    Η Πανάθα θα εξακολουθεί για άλλα 12 χρόνια να υποτάσσει τον μόνιμο πελάτη του και να τον κάνει να την προσκυνά είτε μέσα στο σπίτι του (ΣΕΦ) είτε στο σπίτι του Παναθηναϊκού (ΟΑΚΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.