Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας: Έκκληση να ανασταλεί η απεργία των οδηγών φορτηγών

Για πλήγμα στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας σε ανακοίνωσή του σχετικά με την απεργία των οδηγών φορτηγών δημόσιας χρήσης.

«Σε μία περίοδο που η εικόνα της .......

Ελλάδας στο εξωτερικό πλήττεται από συνεχή αρνητικά δημοσιεύματα, ενέργειες όπως η απεργία των ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, υποβαθμίζουν περαιτέρω το ελληνικό brand name σε διεθνές επίπεδο», τονίζει η διοίκηση του συνδέσμου.

Όπως επισημαίνει ο ΣΕΒΕ η Ελλάδα πάσχει από αρνητική αναγνωρισιμότητα, γεγονός που έχει ήδη στοιχίσει στους Έλληνες εξαγωγείς, οι οποίοι προσπαθούν να στραφούν «προς τα έξω», αφού η εγχώρια αγορά βαθμιαία συρρικνώνεται.

Σημειώνει παράλληλα ότι η δυσμενής οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει νέα προβλήματα στην οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ καλεί τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν σύνεση και να αναστείλουν την εξαγγελθείσα απεργία.

«Η κρίση απαιτεί συναίνεση και συνεργασία και όχι ενέργειες όπως οι κινητοποιήσεις που έχουν αντίκτυπο στους ίδιους τους απεργούς αλλά και στους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας και της κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ Δ.Χ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η' ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Δ.Χ. ΣΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.