Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Εστία μόλυνσης ο χώρος του ΟΣΕ στην Κυπαρισσία

ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ

Εστία μόλυνσης που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία αποτελεί ο χώρος του ΟΣΕ στην Κυπαρισσία, όπως διαπίστωσαν μετά από αυτοψία κλιμάκια του Υγειονομικού, της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης και του Δήμου...

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Υγειονομικό προτίθεται να προβεί σε μήνυση σε βάρος του ΟΣΕ για την τραγική αυτή κατάσταση του χώρου, ο οποίος πριν από την πλήρη απαξίωση του Οργανισμού, τη διακοπή των δρομολογίων και το «λουκέτο» στο σταθμό, είχε κάποια κίνηση, επιβατική και εμπορική, αλλά και επισκέπτες…
Για το χώρο του ΟΣΕ και την τραγική κατάσταση .......

που έχει περιέλθει με το σκουπιδαριό, τη βρώμα και τη δυσοσμία, εδώ και καιρό έχουν ειπωθεί και γραφεί πολλά, ωστόσο τίποτα απολύτως δεν έχει γίνει. Γι’ αυτό υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες, που βαρύνουν και τον ΟΣΕ αλλά και τις τοπικές Αρχές.

Θυμίζουμε ότι η Κυπαρισσία είχε γίνει «βούκινο», όταν είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι στο χώρο, στα εγκαταλελειμμένα βαγόνια, τα οποία έχουν καταλάβει λαθρομετανάστες, λειτουργούσε οίκος ανοχής, όπου εκδίδονταν ανήλικα άτομα, κάτι το οποίο σε δηλώσεις και επιστολή του είχε σημειώσει και ο δήμαρχος Κυπαρισσίας, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει επιβεβαιωθεί, αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις, ενώ η Αστυνομία το έχει αποκλείσει ακόμη και ως ενδεχόμενο…

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση, είναι πώς το Υγειονομικό είδε και διαπίστωσε το χάλι που επικρατεί στο χώρο του ΟΣΕ και δεν πήρε μυρωδιά από το παρακείμενο ρέμα «Χάμερη», που βρωμοκοπάει πνίγοντας όλη την περιοχή.

Πηγή: Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ Φιλιατρά News
Θέμα σχετικό είχε βγάλει στην δημοσιότητα και το Φιλιατρά News μετά από e-mail αναγνώστη με την επικρατούσα κατάσταση στις τουαλέτες του ΟΣΕ και το χάλι που είχαν. Δημοσιεύθηκαν και αποκρουστικές φωτογραφίες σε εκείνη την ανάρτηση.
Δημοσίευση που είχε προκαλέσει πανικό μέσα στο Δήμο Κυπαρισσίας κάνοντας τους να αντιδράσουν σπασμωδικά γράφοντας ένα κάρο ψέματα τα οποία ξεσκεπάσαμε και τους αποστομώσαμε.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΑΛΛΟΙ.
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝ ΕΤΗ 2010 ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμήθηκα ότι σε παλιά δημοσίευση του φιλικού Blog ΤΡΙΦΥΛΙΑ NEWS είχαν βγεί φωτογραφίες από την τότε επικρατούσα κατάσταση στο παρκάκι του ΟΣΕ Κυπαρισσίας. Τις βρήκα και σας δίνω το link να τις δείτε κι εσείς.

    Δείτε εδώ τις φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.