Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Από νωρίς το πρωϊ το Θάρρος στην Τριφυλία.

Από πολύ νωρίς το πρωί έρχεται από χθές η Μεσσηνιακή Εφημερίδα "Θάρρος" στην Τριφυλία και στα Φιλιατρά βρισκόμενη στα περίπτερα, αλλά και σε αυτούς που θέλησαν να γραφτούν συνδρομητές ώστε να τους πηγαίνει στο σπίτι τους πρωί πρωί.
Μέχρι πρότινος η εφημερίδα ερχόταν .........

στα περίπτερα των Φιλιατρών το μεσημέρι και πολλοί συμπολίτες μας είχαν καλύψει λίγο ή πολύ την ανάγκη τους να διαβάσουν ειδήσεις από την τοπική επικαιρότητα. Σε άλλες περιπτώσεις συμπολίτες μας δεν έβρισκαν καθόλου την εφημερίδα λόγω του ότι είχε τελειώσει.

Η κίνηση αυτή από πλευράς εφημερίδας "Θάρρος" είναι αναμφισβήτητα προς όφελος των αναγνωστών οι οποίοι θα έχουν πλέον την δυνατότητα από πολύ νωρίς το πρωί να επιλέξουν την εφημερίδα που θα διαβάσουν.
Να δώσουμε ένα μπράβο στην εφημερίδα για την έστω και καθυστερημένη της κίνηση να καλύψει από νωρίς την περιοχή μας.

Φυσικά οι γνώστες του διαδικτύου έχουν την δυνατότητα μέσα από το Φιλιατρά News να βλέπουν ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ στις 6 ακριβώς τα πρωτοσέλιδα των Μεσσηνιακών εφημερίδων και ανάλογα να επιλέξουν.
Τα πρωτοσέλιδα που αναρτούμε είναι σε πολύ μεγάλο μέγεθος ώστε να είναι ευανάγνωστα. Αρκεί να πατήσετε επάνω στην μικρογραφία της εφημερίδας και ίσως -αν χρειαστεί αναλογα με την ανάλυση της οθόνης σας- να ξαναπατήσετε την μεγάλη εφημερίδα που σας ανοίγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.