Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Γ. Ραγκούσης: Δεν τέθηκε ζήτημα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης διέψευσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ότι οι ελεγκτές της τρόικας του ζήτησαν σήμερα απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, δήλωσε ότι «τίποτα πέραν από αυτά τα οποία ήδη δρομολογούμε και υλοποιούμε δεν τέθηκε» και πρόσθεσε: «στο πλαίσιο των θεσμικών αλλαγών, εμείς υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας όπως αυτές είχαν τεθεί υπόψιν του ελληνικού λαού και προεκλογικά».

Σημείωσε ακόμη ότι «αυτές ακριβώς .......

οι αλλαγές είναι που ήδη μέσα στα νομοθετήματα που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο ενσωματώνουν όλη μας την πολιτική και όλους τους στόχους» ενώ χαρακτήρισε «προεξάρχουσα περίπτωση τον Καλλικράτη, όπου ενσωματώνονται όλες οι προτεραιότητες και οι επιλογές μας».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από το νομοσχέδιο για τα κουπόνια και αν θα προχωρήσει, ο κ. Ραγκούσης απάντησε ότι «δεν υπάρχει σε κανέναν η υπόνοια, η αμφιβολία ότι κάτι μπορεί να αλλάξει όσον αφορά την απόλυτη απόφαση και του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να προχωρήσουμε καθαρά και απαρέγκλιτα στο δρόμο της εξυγίανσης των προεκλογικών δαπανών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.