Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Το ΚΕΠ… στον υπολογιστή σας

Ένα λογισμικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ώστε να μη χρειάζεται να μεταβαίνουν στα ΚΕΠ, αλλά να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους μέσω του διαδικτύου, δημιούργησε και διαθέτει δωρεάν η νομαρχία Σερρών.

Ο «Σύμβουλος Υποθέσεων, έκδοση 1.0», όπως ονομάζεται το λογισμικό, συγκεντρώνει πολλές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ΚΕΠ σε ένα πρόγραμμα.

Μέσω αυτού οι πολίτες μπορούν να ..........

προβάλλουν, να επεξεργάζονται και να εκτυπώνουν έντυπα αιτήσεων, εξουσιοδοτήσεων και υπεύθυνων δηλώσεων, διαδικασία στην οποία διευκολύνονται χάρη στα ήδη συμπληρωμένα υποδείγματα.

Στην ενότητα του ΑΣΕΠ προσφέρεται η δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας όλων των εντύπων του ΑΣΕΠ (όπως έντυπα αιτήσεων, υπεύθυνων δηλώσεων εμπειρίας κτλ.), όλων των ειδών προκηρύξεις θέσεων εργασίας (προκηρύξεις τακτικών θέσεων, φορέων, ειδικού επιστημονικού προσωπικού, συμβάσεων μίσθωσης έργου, μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου και εποχικού προσωπικού), καθώς και προβολής χρήσιμων παραρτημάτων.

ΠΗΓΗ: EΦ. Μακεδονία

ΣΧΟΛΙΟ
Να μια πολύ καλή κίνηση απο την Νομαρχία Σερρών.
Μπράβο τους αν και θα έπρεπε αυτό το λογισμικό να εχει αναπτυχθεί από πιο κεντρικά και να διατίθεται σε όλους σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.