Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι στον Δήμο Φιλιατρών

Ούτε ένα ευρώ δεν έχουν πάρει οι συμβασιούχοι μερικής απασχόλησης του Δήμου Φιλιατρών, παρά το γεγονός ότι εργάζονται 2,5 μήνες.
Συγκεκριμένα η υπογραφή των συμβάσεων τους έγινε στις 19 Απριλίου και από την επομένη 20 Απριλίου έπιασαν δουλειά.
Μέχρι σήμερα όμως δεν έχουν πάρει ευρώ γεγονός που προκαλεί αλγεινή εντύπωση και ποικίλα ερωτηματικά...

Όπως πληροφορηθήκαμε ακόμη και σε .........

περίπτωση που το ΥπΕΣ δεν έχει καταβάλει το ποσοστό των χρημάτων που αντιστοιχεί στην συμμετοχή του, ο Δήμος (και ο κάθε Δήμος) οφείλει από τα έσοδα του να δώσει στους απασχολούμενους τα λεφτά τους, τα δεδουλευμένα τους!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση άραγε τι συμβαίνει;
Δεν έχει ο Δήμος χρήματα ή μήπως είναι κάτι άλλο;

Πηγή: Θάρρος Στήλη Αδιακρίτως

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά ο Ξύγκας λέει ότι ο δήμος δεν χρωστά πουθενά. Και έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους.

Αλλά ξέχασα έχει δηλώσει ότι μας πήραν και τα λεφτά!!!

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.