Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Σήμερα όλα τα φώτα είναι στραμμένα στους μαθητές και τις μαθήτριες που χάρη στην άξια προσπάθεια που κατέβαλαν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας μια θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας μας.

Οι κόποι χρόνων «εξαργυρώνονται» σήμερα. Τους συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου γιατί οι θυσίες τους έπιασαν τόπο, γιατί οι μαθητές της Μεσσηνίας μας έκαναν και φέτος υπερήφανους κερδίζοντας «με το σπαθί τους» την αυριανή τους, χρήσιμη, θέση στην κοινωνία μας.

Οι μαθητές μας ξέρουν να διεκδικούν, να πετυχαίνουν και να διακρίνονται, να ονειρεύονται και να υπερασπίζονται τα όνειρά τους.

Σε όσους δεν είχαν την τύχη να πετύχουν τους εύχομαι καλή ........

επιτυχία στις επόμενες προσπάθειές τους και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι ο επιμένων νικά, ότι θα έχουν ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή τους αρκεί να μην χάσουν την πίστη στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους.

Η ΝΑ Μεσσηνίας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε τους προσπάθεια, δίπλα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς, στηρίζοντας με κάθε δυνατό μέσο τους αγώνες και τις προσπάθειές τους για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Δημήτρης Δράκος
Νομάρχης Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.