Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

4 + 2 πρόσωπα για το Δήμο Τριφυλίας

Με τη συμμετοχή πολλών αυτοδιοικητικών στελεχών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στους Γαργαλιάνους σύσκεψη για την αναζήτηση υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Τριφυλίας. Στη συζήτηση κατατέθηκαν προτάσεις για 6 πρόσωπα. Από αυτά 4 στελέχη του κόμματος εξέφρασαν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι: Ο υποστράτηγος ε.α. Ευστάθιος Ανδρινόπουλος (Γαργαλιάνοι), ο επαγγελματίας και αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Γρ. Γκότσης, ο φαρμακοποιός Β. Παπαθεοδοσίου (Φιλιατρά) και ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας Παν. Τσίγγανος.

Κατά τη διαδικασία ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πύργου Θεοδ. Τσώλης πρότεινε το γιατρό Τάκη Κατσίβελα και ο δημοτικός σύμβουλος Φιλιατρών Χρ. Παγάνης πρότεινε τον συνδικαλιστή Κώστα Κόλλια. Παρουσία του τ. βουλευτή Παν. Αδρακτά και του προέδρου της ΝΟΔΕ Περ. Μαντά, το λόγο πήραν πολλά στελέχη του κόμματος μεταξύ των οποίων και οι δήμαρχοι Κυπαρισσίας Γ. Σαμπαζιώτης, Φιλιατρών Αλκ. Ξύγκας και Αυλώνος Γιάν. Φιλντίσης, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι.
Μετά το τέλος της συζήτησης, οι 6 προταθέντες είχαν ........

σύσκεψη με τους Π. Αδρακτά και Περ. Μαντά, σε μια προσπάθεια να συμφωνήσουν για τη διαδικασία.
Οπως έγινε γνωστό, και άλλες προτάσεις θα μπορούν να κατατίθενται μέχρι αύριο.

http://pyrgostrifylias.blogspot.com/2010/07/4-2.html

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ Ο ΚΟΝΤΡΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
    ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι όσοι ανήκουν σε κόμματα και κατέχουν κομματικές θέσεις έχουν αποδείξει ότι είναι απλά ανίκανοι και δεν μιλώ με εμπάθεια αλλά κρίνοντας από τα μη-'ΕΡΓΑ τους . ¨ΕΧΟΥΜΕ την ευκαιρία σε αυτήν την συγκυρία να στηρίξουμε νέους ανθρώπους μη κομματικοποιημένους αν θέλουμε να αλλάξει η Ελλάδα και απευθύνομαι στα νέα παιδιά. Αλάνια τελείωσαν και οι διορισμοί και τα βύσματα και όλα ψηφίστε με συνείδηση και μην πιστεύετε κανέναν καρεκλοκένταυρο τέρμα τα δίφραγκα ΜΑΥΡΟ στους Μαυρογυαλούρους. Αλλάξτε αυτά που βρήκαμε και μας πληγώνουν και θα μας πληγώνουν έως που εμείς οι κάτω των 35 θα είμαστε 70.
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ....ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους εκλογές !!!!έρχονται!!! κυριε Σαμαρα τι θα κάνετε?? κύριε κουσελοβουδούρη τί θα κάνεις?? !!!!ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!ο Δήμαρχος Τριφυλλίας να είναι εκτός Κυπαρισσίας και εκτός κόμματος!!!!αλλιώς 12000 που θα βρεθούν?????Χρησματικοί θέλουν να φτιάξουν τον τόπο μας!!!Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.