Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Ο προδότης με τα 30 Αργύρια.

Η... διαδροµή Παναθηναϊκός - Ολυµπιακός αλλά και τούµπαλιν δεν είναι εύκολη. Στο µπάσκετ µάλιστα ήταν απροσπέλαστη όταν η πρώην οµάδα επιθυµούσε να διατηρήσει το µήλον της Εριδος στην προθήκη του σπιτιού της.

Ολοι όσοι έχουν προηγηθεί του Βασίλη Σπανούλη είχαν εισπράξει αρνητική απάντηση από την οµάδα όπου αγωνίζονταν. Και ο Σάσα Βολκόφ, που µπορεί να συγκριθεί µε τον «Κill Βill», άλλαξε στρατόπεδο µέσω... ΝΒΑ. Απευθείας και µε τέτοιον τρόπο ουδείς άλλος το είχε πράξει µέχρι χθες βράδυ!

Οι 7 λόγοι που οδήγησαν τον ..........

Σπανούλη στη δύσκολη απόφαση να αλλάξει φανέλα και να φορέσει την ερυθρόλευκη µε το Νο 7 είναι εξής:

1) Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δείξει στον Σπανούλη µε ξεκάθαρο και πειστικό τρόπο ότι θέλουν να κτίσουν τη νέα τους οµάδα µε εκείνον ως «βάση». Του έδειξαν την εκτίµησή τους και µάλιστα πολύ νωρίς.

2) Ο Παναθηναϊκός προτίµησε να ολοκληρωθεί η σεζόν και ιεράρχησε ως δεύτερο το θέµα Σπανούλη. Ανανέωσε το συµβόλαιο του Διαµαντίδη και µετά του κατέθεσε πρόταση, η οποία είχε την υποσηµείωση ότι το ταβάνι είναι οι αποδοχές του Διαµαντίδη.

3) Η πρόταση που έκανε ο Ολυµπιακός ήταν για κάθε χρόνο του 3ετούς συµβολαίου κατά 400.000 ευρώ µεγαλύτερη. Οι «πράσινοι» έφθασαν µέχρι τα 6.000.000 ευρώ, ενώ η προσφορά των «ερυθρολεύκων» ήταν 7.200.000 (πάντα καθαρά ποσά).

4) Οπως διέρρεε από το στενό περιβάλλον του, ο Σπανούλης είχε παράπονα και από τον τρόπο που τον χρησιµοποιούσε ο Οµπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος άσος οµολογεί ότι ο προπονητής του ΠΑΟ είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη, όµως θεωρεί πως ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν είχε τον ρόλο που θα έπρεπε.

5) Ακόµη του δηµιουργήθηκε η αµφιβολία για το αν ο Οµπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός ήθελαν περισσότερο να τον κρατήσουν στο ρόστερ ή κυρίως δεν ήθελαν να καταλήξει στον Ολυµπιακό. Στη συζήτηση που τηλεφωνικώς είχε µε τον Σέρβο στις 21/6 ο 50χρονος προπονητής τόνισε ότι επιθυµεί σφόδρα την παραµονή του στην οµάδα, όµως όταν τον συµβούλεψε να προτιµήσει το εξωτερικό και όχι τον Ολυµπιακό στην περίπτωση που υπάρχει οικονοµική διαφορά στις προτάσεις, µπήκε στο µυαλό του η αµφιβολία.

6) Οταν ο Ολυµπιακός, µετά την ενηµέρωση που είχαν οι ΚΑΕ για τα νέα οικονοµικά δεδοµένα, πάγωσε την υπόθεση, ο Σπανούλης προσπάθησε να ρίξει γέφυρες µε τον Παναθηναϊκό. Ο εκπρόσωπός του Μίσκο Ραζνάτοβιτς ταξίδευσε για αυτό τον λόγο µέχρι τη Βαρκελώνη προκειµένου να βρει ευκαιρία να συζητήσει µε τον τιµ-µάνατζερ των «πρασίνων» Μάνο Παπαδόπουλο αλλά ο ΠΑΟ δεν έδειξε πρόθεση να τελειώσει την υπόθεση. Δύο µέρες δεν κινήθηκε και ο Σπανούλης θεώρησε ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν τον θέλουν πλέον στην οµάδα και πως όσοι του έλεγαν ότι έχουν και προβλήµατα στην εταιρεία τους ίσως να είχαν δίκιο.

7) Την κρίσιµη στιγµή, ο Ιβκοβιτς τηλεφώνησε στον κ. Π. Αγγελόπουλο και ζήτησε να προχωρήσει τις διαδικασίες, τονίζοντας ότι ο Σπανούλης ήταν το πιο σηµαντικό κοµµάτι του νέου ερυθρόλευκου παζλ. Είχε συνοµιλήσει ήδη µε τον παίκτη και όταν έγινε το τελικό ραντεβού, απλώς µπήκαν οι υπογραφές!


ΣΧΟΛΙΟ
ΚΟΡΟΪΔΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ... ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.
Περιμένεις βρε ρεζίλη να γίνεις πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό????? Θα περιμένεις χιλιάδες χρόνια.
Δεν σου άρεσαν βρε ρεζίλη τα πρωταθλήματα που πήρες, δεν σου άρεσαν βρε ρεζίλη τα 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού.
Ήθελες ρεζίλη των σκυλιών να πας στους γάβρους. Στα τσκίδια λοιπόν κορόϊδο.
Απο τους Παναθηναϊκούς ξεγράφτηκες οριστικά.

Σου αφιερώνω και τα πρωτοσέλιδα με την ξεφτίλα σου.




8 σχόλια:

  1. Ρε τι πηγε και εκανε ο ανθρωπος, μα στον Ολυμπιακο ,δεν υπηρχε αλλη ομαδα;
    Τι να κανουμε ρε βαζελια ,γινονται κι αυτα ,
    κι οσο για πρωταθλημα ασε πρωτα να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτάθλημα θέλετε???
    Θα παίρνετε το μακρύτερο για τα επόμενα 20 χρόνια.

    Θα είστε οι αιώνιοι πελάτες μας. Ταπεινά και κατώτερα όντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχ το καλο με αυτο το site ειναι οτι ειναι πολυ αντικειμενικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το Site ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα.
    Γιατι το λες έτσι???? Που ειδες το κακό???

    Σε όλα τα άλλα θεματα είμαστε αντικειμενικοι. Σε οτι αφορά τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζουμε με σθένος την ομάδα που αγαπάμε.
    και λέμε

    ΠΑΟ
    ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντρεπομαι που ο Φραγκοbill ειναι πατριωτης μου. Μερικοι λενε να μην τον κατηγορουμε κ οτι ολοι αυτο θα καναμε. Ειναι λαθος αυτη η αποψη. Δεν ειμαστε ολοι φραγκοφονιαδες. Οταν μιλαμε για αμοιβη εκατομμυριων δεν μπορεις να λες πηγα στον γαυρο για μερικα χιλιαρικα παραπανω. Θα το μετανιωσει αλλα θα ειναι αργα....
    Πανος Λαρισαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανο ολα στην ζωή δεν είναι μερικά χιλιάρικα παραπάνω.
    Αυτός εκανε την επιλογή του και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε την δική του.
    Τον ξεγραψε οριστικά και αμετάκλειτα. ΠΕΘΑΝΕ ο άνθρωπος αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βασιλακη ντρεπομαι που φορεσες την πρασινη φανελα...εισαι πολυ μικρος σαν ανθρωπος και ο ορος φραγκοφονιας ειναι ο καταλληλοτερος για να σε χαρακτηρισει...
    βασιλακη ποιος σε πηρε απο το μαρουσι και σε εκανε ανθρωπο;;; οι γιαννακοπουλοι...ποιος σε αφησε να πας στο NBA χωρις να αξιωσει ουτε ενα ΦΡΑΓΚΟ ενω η προθεσμια για το "τζαμπα" ειχε λήξει;;; οι γιαννακοπουλοι...ποιος σε πηρε πίσω οταν η καριερα σου ηταν στο χειλος της καταστροφης κανοντας σου μαλιστα αυξηση αποδοχων;;; οι γιαννακοπουλοι...ποιους πρόδοσες για 30 αργυρια...εεε συγγνωμη 400.000 το χρόνο;;; τους γιαννακοπουλους...αλλα εννοια σου μπιλυ και σε αυτη τη ζωη ολοι πέρνουν αυτο που τους αξιζει...εσυ αυτο θα το νιωσεις οταν ερθεις να παιξεις στο ΟΑΚΑ...θα το νιωσεις στο πετσί σου...

    Υ.Γ κριμα που στο βιβλιο με την ιστορια του παναθηναικου υπάρχουν φωτογραφιες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχνατε κατι βασικο...αυτοι οι πακτες ειναι επαγγελματιες..αυτη ειναι η δουλεια τους...οταν τους παρουσιαζεται κατι καλυτερο θα το κανουν(ειτε προκειται για λεφτα ειτε προκειται για το ο,τιδηποτε)...Αφηστε λοιπον τις μπουρδες οτι φραγκοbill και βλακειες...Και κανεις δεν ξερει τις σχεση που ειχε ο Σπανουλης με την δοιηκηση και τον Ομπραντοβιτς...Αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν υποστιριζω καμια ομαδα...ουτε γαυρος ουτε βαζελος...
    @Ανώνυμος σκεψου οτι μπορει να μην υπηρχαν καποιες φωτογραφιες απο την ιστορια του παναθηναικου χωρις τον Σπανουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.