Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Διακοπές τέλος στις 26 Ιουλίου…

Για τις 26 Ιουλίου οριστικοποιήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της Εράνης κατόπιν συνεννόησης της διοίκησης με το νέο προπονητή της ομάδας Τάκη Παναγόπουλο. Μέχρι τότε οι υπεύθυνοι του φιλιατρινού συλλόγου έχουν όλο το χρόνο να ολοκληρώσουν το ρόστερ και βέβαια να καταλήξουν στον συνεργάτη του νεαρού Κυπαρίσσιου τεχνικού.
Χθες δεν υπήρχε καμία εξέλιξη στα μετεγγραφικά, αλλά οι επαφές και οι βολιδοσκοπήσεις δεν σταματούν, με την Καλαμάτα να αποτελεί μια βασική «πηγή» αναζήτησης των παικτών, ιδιαίτερα όσον αφορά στη θέση του φορ.

Οι «πράσινοι» έχουν βέβαια ήδη κάνει ... σεφτέ στις μετεγγραφές με την απόκτηση με ελευθέρας του Κυριάκου Λυμπερόπουλου από τον γειτονικό Μιλτιάδη.
Τα καινούργια πρόσωπα στην Εράνη υπολογίζεται ότι ........

θα είναι συνολικά 6-7, συν κάποια παιδιά που θα προωθηθούν από τη θυγατρική Νίκη Πλάτης και που όμως δεν προβλέπεται να είναι πολλά, αφού πέρυσι υπήρχε μαζικό «ανέβασμα» ταλέντων, με αποτέλεσμα οι παίκτες που απέμειναν να είναι αρκετά μικροί σε ηλικία.

Στα Φιλιατρά ο Φρούσος

Μετά τους Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο ούτε ο Νίκος Φρούσος παρέλειψε να επιστρέψει στα Φιλιατρά για να δει συγγενείς και φίλους και να περάσει ξέγνοιαστες ημέρες διακοπών. Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης τιμά πάντοτε με την αγωνιστική και εξωαγωνιστική παρουσία του την Εράνη, αλλά και η ομάδα που τον ανέδειξε το ίδιο, καθώς μέσα στο Καλοκαίρι θα διοργανώσει φιλικό αφιερωμένο στον πρώην Φιλιατρινό επιθετικό.
Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμη, υπολογίζεται λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε η σύνθεση των ομάδων.
Γίνεται προσπάθεια να έρθουν πάντως παλιοί συμπαίκτες του Νίκου Φρούσου, αλλά και μια από τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Πηγή: Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.