Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Οι βλακείες της Zougla.gr..... Δημοσίευσαν ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου περιμένει το πρώτο της (!!!!) παιδί.....

Τρελά γέλια έριξε όποιος διάβασε πρίν λίγη ώρα το δημοσίευμα στην Zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Κάποιο "σαΐνι" του -τρομάρα του και συμφορά του- έγραψε ή για την ακρίβεια αναδημοσίευσε ένα θέμα απο την Espresso (γνωστό κουτσομπολίστικο σκουπίδι) και καλά σχετικά με την εγκυμοσύνη της Νάντιας Γιαννακοπούλου στο πρώτο της(!!!!!) παιδί.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι όσο και αν ψάξαμε στο Site της Espresso δεν βρήκαμε την είδηση.... Αυτός την βρήκε στην φαντασία του???

Το δημοσίευμα αναφέρει: ..........

Θα γίνει πατέρας ο Μάξιμος Μουμούρης
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010, 21:22


Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής διανύει τους πρώτους μήνες της κύησης και δηλώνει πανευτυχής για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Το ζευγάρι βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο της ζωής του, με τη Νάντια να κάνει δυναμικά βήματα στην καριέρα της και τον Μάξιμο να σχεδιάζει τα βήματά του στη διδασκαλία σε δραματικές σχολές.

Πηγή: Espresso


Το αστείο του θέματος είναι ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι (αν θυμάμαι καλά) το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πάρα πολύ όμορφο. Θα μου πείτε με τέτοια μάνα θα έβγαινε άσχημο το παιδί??
Τώρα πως ο δημοσιογράφος του Zougla.gr ή καλύτερα ο Δημοσιογράφος .... -τέλος πάντων- της Espresso είδε ότι η κα Γιαννακοπούλου έχει εγκυμοσύνη και μάλιστα στο πρώτο της παιδί..... (!!!) είναι απορίας άξιον.

Η Κα Γιαννακοπούλου αν είναι πράγματι έγκυος, θα είναι στο δεύτερο της παιδί. Οχι στο πρώτο γιατί πολύ απλά ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ και μάλιστα σκέτο κουκλί.
Μα τόσο δημοσιοκάφροι είναι στην Espresso??? Ή τα θέματα τα βγάζουν απο το μυαλό τους????????

Όπως και να έχει το θέμα... Κα Γιαννακοπούλου αν είστε έγκυος, με το καλό να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι σας. Γιατι όπως γράψαμε παραπάνω έχετε ήδη ένα παιδάκι.

Ιδου και το δημοσίευμα από την Zougla.gr για να μην τυχόν το αλλάξουν και λένε τις γνωστές αηδίες περί συκοφαντιών και λοιπών αηδιών.

Κλικ για πλήρες μέγεθος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.