Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Πρόβλημα με το σήμα στο iPhone 4 της Apple.

Από χθες κυκλοφορεί το νέο iPhone 4 δημιουργούντας τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα τις Apple με την εταιρεία να προσδοκά ότι θα πωλήσει 1 εκατ. συσκευές μόνο την Πέμπτη.

Ωστόσο ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, έχει μετριάσει τις εντυπώσεις αφού αρκετοί χρήστες έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη λήψη σήματος συσκευής η οποία οδηγεί σε προβληματικές έως αδύνατες τηλεφωνικές κλήσεις.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο κάτω .........

αριστερό μέρος της συσκευής και συγκεκριμένα στα πλάγια όπου βρίσκεται το σημείο ένωσης 2 κεραιών τις οποίες η Apple έχει τοποθετήσει περιμετρικά της συσκευής για καλύτερη λήψη από τα προηγούμενα μοντέλα.

Η Apple παραδέχεται το πρόβλημα και έδωσε απάντηση στην ιστοσελίδα engadget.com προτείνοντας ως λύση την αποφυγή κρατήματος της συσκευής από το συγκεκριμένο σημείο !

Επίσης προτείνει τη χρήση προστατευτικής θήκης καθώς αποτρέπει την άμεση επαφή του χεριού με τη συσκευή.

Ο πρόεδρος της εταιρείας AntennaSys, Spencer Webb, αναφέρει ότι όλοι οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων έχουν τοποθετήσει τη κεραία στο κάτω μέρος των συσκευών τους προκειμένου οι εκπομπές ραδιοκυμάτων να βρίσκονται πιο μακρυά από το κεφάλι του χρήστη. Στο iPhone 4 όμως το πρόβλημα δημιουργείται επειδή οι κεραίες βρίσκονται στα πλάγια της συσκευής.

Πηγή: i-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.