Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Μήνυμα αναγνώστη: Μη προβολή του γυναικείου Τουρνουά των Φιλιατρών

Αναγνώστης του blog μας άφησε το πρωί στις 8:47 ένα μήνυμα (στο θέμα με τους δανειολήπτες) σχετικά με το τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου.

μεσα απο τουτο το δημοσιευμα, θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου, για την μη προβολη του ποδοσφαιρικου τουρνουα των κοριτσιων, μεσα απο το blog, αλλά και για το δημο Φιλιατρων που επισης δεν διαφημισε το γεγονος αυτο.

Μην παραπονιομαστε που θα μεινουμε χωριο, δυστυχως τετοια σταση σε αθλητικα γεγονοτα οπως αυτο,μας κατατασει πολυ χαμηλα.
Στο νεο Σταδιο Φιλιατρων σημερα βρεθηκαν οχι πανω απο 20 ατομα, λυπαμαι πολυ,αλλα αυτο δεν συναδει με την ποδοσφαιρικη πολη μας, ευθυνη εχουν ολοι και δη αυτοι που δινουν ενημερωση..
19 Ιουνίου 2010 8:47 μ.μ.


Η Απάντηση μας στον φίλο αναγνώστη

Καλέ μου φίλε είσαι λάθος.
Το Τουρνουά προβλήθηκε μέσα από το Φιλιατρά News με τουλάχιστον 3 δημοσιεύσεις.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, όταν λες κάτι σχετικά με το παρόν blog αυτό να είναι ακριβές και όχι βγαλμένο μέσα από την φαντασία σου.
Παρακάτω σου δίνω τα link με τις αναρτήσεις που έγιναν για το θέμα. Πάτησε ενα ένα τα λίνκ ξεχωριστά και κοίτα.

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ......ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ,ΕΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΝΗ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.