Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ανοικτή επιστολή Ξύγκα προς Δημοτικό Σύμβούλιο και Πολίτες των Γαργαλιάνων.

Ανοικτή επιστολή συμπαράστασης στο Δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες των Γαργαλιάνων εξέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Φιλιατρών Κος Άλκης Ξύγκας ενώ ταυτόχρονα αφήνει πάρα πολλά υπονοούμενα κάνοντας λόγο για παλιό προμελετημένο έγκλημα, το οποίο επεξεργάστηκαν συμφεροντολόγοι ψηφοσυλλέκτες και τοπικιστές σε ανταπόδοση ρουσφετιών από πολιτικούς.

Αναλυτικά η ανοικτή επιστολή του Κου Ξύγκα αναφέρει:


Αγαπητέ Δήμαρχε και Αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης.
Αγαπητοί Πολίτες της γειτονικής πόλεως των Γαργαλιάνων.

Σας εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για το δίκαιο αγώνα, στον οποίο από κοινού συμμετείχαμε για να σώσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Ο σκοπός της προσπάθειάς μας ήταν ιερός. Θέλαμε να διαφεντεύουμε τον τόπο μας και να ακολουθήσουμε το δρόμο που χάραξαν οι παππούδες μας, προσφέροντας ανιδιοτελώς στην πατρίδα μας.

Δημιουργήσαμε στη σκέψη μας και την καρδιά μας το νέο ισχυρό Δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους, πληρώντας όλα τα κριτήρια της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης.
Η ξεπεσμένη πολιτική, η οποία μέσα σε υπουργικούς θώκους αναδεικνύει σκάνδαλα και μόνο, μας στέρησε το δημοκρατικό μας δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της αυτοδιαχείρισης και της αυτοδιοίκησης.

Λυπάμαι ειλικρινά για την έκβαση αυτής της προσπάθειας. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο με δυνατούς εκτελεστές και πολλούς συνεργούς. Ήταν σχέδιο παλιό, το οποίο επεξεργάστηκαν συμφεροντολόγοι ψηφοσυλλέκτες και τοπικιστές σε ανταπόδοση ρουσφετιών από πολιτικούς. Η ιστορία θα δείξει. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας να το αποτρέψουμε.

Η δύναμή μας είναι το δίκιο μας. Μας έκλεψαν τα λεφτά μας, την εθνική μας υπερηφάνεια, τη δημοκρατική μας συνείδηση, τώρα μας κλέβουν και τις ιδιαίτερες πατρίδες μας.
Φτάνει πια!!
Μας χώρισαν σε δεξιούς και αριστερούς , γιατί ξέρουν καλά την ισχύ του «διαίρει και βασίλευε».
Φτάνει πια !!
Θέλουμε να είμαστε οπαδοί του καλού και να υπηρετούμε το δίκαιο.

Ο Καλλικράτης ξεχείλισε το ποτήρι. Τους υπευθύνους τους γνωρίζετε. Τιμωρήστε τους... με κάθε τρόπο!
Συνεχίστε να διεκδικείτε την ιδιαίτερη πατρίδα μας... με κάθε τρόπο!
Σε ότι μου αναλογεί, να είστε σίγουροι ότι θα υπερβάλω εαυτό για αυτό το σκοπό.

Και πάλι σας ευχαριστώ για τη συνεργασία στον δίκαιο αγώνα μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΆΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ

15 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?? ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΕΤΩΝ!!
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI TI EΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ?ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ?ΟΧΙ.ΤΕΛΟΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΥΠΑΡΡΙΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε, εσύ τώρα υπηρετείς το: "διαίρει και βασίλευε".
    Δεν έχουμε καμία δουλειά με τους συμπαθείς κατά τα άλλα Γαργαλιανιώτες!
    Επιτέλους ασχοληθείτε με τα Φιλιατρά!
    Μα τί κατάρα Θεέ μου έχει πέσει σε τούτον τον ευλογημένο τόπο και δεν μπορούν να μονιάσουν οι Φιλιατρινοί μεταξύ τους!
    Πώς περιμένετε να πάνε τα Φιλιατρά μπροστά; Δημιουργώντας μίση με την μια πόλη και "λυκοφιλίες" με την άλλη;
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OTAN ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ : ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ,ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΝΑ ΡΟΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ,ΦΙΛΙΑΤΡΑ ,ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΡΑ ΟΙ ΓΑΡΓΑΓΙΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΟΣ-ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ -ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ.
    ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ,
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ,ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΩΣΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 200 ΑΤΟΜΩΝ ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΝ 1500 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρός fouli
    Κοίτα αυτό το θέμα, κάτσε να ακούσεις τι ειπώθηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας και μετά έλα να μας πεις αν πρέπει ή όχι να εξακολουθούμε να ζητάμε Χωριστό Δήμο με τους Γαργαλιάνους ο οποίος θα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ απο τον Δήμο Τριφυλίας ή αλλιώς Κυπαρισσίας ΧΩΡΙΣ όμως Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.

    Κοίτα αυτό το θέμα

    Προς τον ανώνυμο 3:45
    Την φωτογραφία αυτή κάπου και κάπως την βρήκα.... Αστο. Πέτυχα ένα site που μπορείς να δεις πως ήταν παλιά μια ιστοσελίδα.
    Εκεί χτύπησα το www.filiatra.gr και βρήκα την πολύ παλιά μορφή του site. Και εκεί υπήρχε αυτή η φωτό.

    Κοίτα πως ήταν παλιά το site του Δήμου Φιλιατρών. Τον Απρίλιο του 2003.

    Αρχική μορφή στο Site του Δήμου Φιλιατρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το έκτρωμα, φίλε Filiatra news έγινε τελικά, είτε μας αρέσει είτε όχι.
    Πιστεύω μου είναι, ότι πρέπει να παλέψουμε με νύχια και με δόντια: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια του φτωχού συγγενή της Κυπαρισσίας.
    Έλεος δηλαδή, ξυπνήσαμε μια ωραία πρωϊα και διαπιστώσαμε ότι μας έχουνε καπελώσει οι Κυπαρίσσιοι! ΑΣ ΞΥΠΝΑΓΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!
    Αλλά έστω και τώρα, κάτω από αυτές τις δυσοίωνες καταστάσεις, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ!
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ!
    ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΦΛΕΡΤ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ fouli, κάνε μια δευτερολογία με προτάσεις και όχι ευχολόγια...ενωμένοι οι Φιλιατρινοί, ναι σίγουρα, πλήν όμως είμαστε λίγοι για να κάνουμε πράξη αυτό που απεύχεσαι, να μην γίνουμε δηλαδή οι φτωχοί συγγενείς της Κυπαρισσίας...Τι προτείνεις? Εμείς - οι λίγοι κατά τα λοιπά - προτείναμε εννιαίο συνδυασμό διεκδίκησης της δημαρχίας, απο Φιλιατρά-Γαργαλιάνους. Εσύ έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ στην πλατεία προτείνω!
    Να μαζευτούμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω τους εγωϊσμούς, να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε, να κατατεθούν οι απόψεις και να γίνει ψηφοφορία δι΄απλής ανατάσεως των χεριών. Λαϊκές συνελεύσεις,όπως τότε στο ΕΑΜ ή ακόμα παλαιότερα: όπως στην αρχαιότητα, στον χρυσό αιώνα του Περικλέους!
    Αυτό εννοώ όταν επικαλούμαι την ΕΝΟΤΗΤΑ: το αυτονόητο!
    Πόσο ακόμη πιο λιανά, πρέπει να σας το κάνω; ΕΝΟΤΗΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PAME GERA ME PAPAUEODOSIOY!!!!!! FILIATRINOS EINAI!!!!! AS TON STYRIXOYME!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ (ΠΟΛΕΙΣ, ΧΩΡΙΑ), ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ, ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ετοιμάζεται για εκλογές!! καλά το λέει ο ανώνυμος οτι η φωτογραφία θυμίζει προεκλογική αφίσα!!
    Ο Άλκης εκεί πρέπει να είναι 35-38 ετών!!
    Τι θυμήθηκες? Άντε να τον δούμε και Δήμαρχο πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ.
    ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΟΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ Κε ΞΥΓΚΑ ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΙΣ.
    ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΝΙΤΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΠΑΣΟΚΟΦΕΡΝΕΣ
    ΜΕΤΑ ΥΙΟΥΕΤΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.ΚΛΠ..
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΛΠ.
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΕΞΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η άποψή σου Ανώνυμε 10:54 στηρίζεται σε δικές σου εικασίες. Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά ο Καλλικράτης όσον αφορά τις έδρες των δημοτικών συμβουλίων αναφέρει ότι αυτές πάνε αναλογικά βάσει του πληθυσμού και όχι από των αριθμό των δημοτικών διαμερισμάτων που είχε ο προηγούμενος Δήμος.
    Το μόνο αληθές που είπες είναι, ότι οι συνδιασμοί θα είναι ενιαίοι, από όλους τους πρώην δήμους.
    ΜΗ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ!

    Όταν υποστηρίζω την άποψη ότι οι Φιλιατρινοί πρέπει να είναι ενωμένοι, εκεί την στηρίζω, επειδή ερχόμαστε πρώτοι πληθυσμιακά και έτσι θα έχουμε τις περισσότερες έδρες στο συμβούλιο.
    Μακάρι να αφήνανε πίσω τους τις προσωπικές φιλιδοξίες - εγωϊσμούς και τα κομματικά συμφέροντα οι: Ξύγκας - Σωτηρόπουλος - Σαπέρας και να πήγαιναν μαζί, σε ένα ψηφοδέλτιο!
    ΚΥΡΙΟΙ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Εαν παλεύετε μόνο για το καλό των Φιλιατρών και όχι για την ικανοποίηση της προσωπικής σας ματαιοδοξίας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μας το αποδείξετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. FOULI ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ.
    ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ!!
    ΙΣΩΣ, ΛΕΩ ΙΣΩΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ!!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.