Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Έμεινε ο Σπανούλης

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει όσο πιο νωρίς γίνεται την επιχείρηση Σπανούλης
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Σπανούλη.
Τι τους θες τους μάνατζερ όταν δεν υπάρχει...διαπραγμάτευση; Σε ένα ακόμα καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός κάθισε στο τραπέζι έθεσε τους όρους του και περίμενε άμεση απάντηση. Ο Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη και του Νίκολα Πέκοβιτς, έφτασε στην Αθήνα με διάθεση για σκληρό πόκερ αναφορικά με το διεθνή γκαρντ.

Μόνο που ακουμπώντας τα χέρια στο τραπέζι πρέπει να αισθάνθηκε αιχμάλωτος για δύο λόγους. Ο κυριότερος ήταν ότι ο Παναθηναϊκός, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Διαμαντίδη, έθεσε το οικονομικό του ταβάνι (περίπου στα 1,7 εκατομμύρια το χρόνο) ενώ τόνισε πως θέλει απάντηση...χθες.

Καμία πρόταση από Ολυμπιακό ή Ρεάλ

Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ο Σέρβος μάνατζερ ........

ήλπιζε να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό ώστε να διαπραγματευτεί με τους πρωταθλητές και ποιος ξέρει ίσως να ωθούσε τον πελάτη στην σκέψη της καλύτερης προσφοράς. Μόνο που οι ερυθρόλευκοι όχι απλά δεν κατέθεσαν πρόταση, αλλά κατέστησαν σαφές ότι δεν ενδιαφέρονται για τον 27χρονο γκαρντ αν (σημειώστε το αυτό το "αν") ο αθλητής δεν είχε πρώτα απορρίψει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Η δε Ρεάλ φαίνεται πως δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να διαπραγματευτεί με τον Ραζνιάτοβιτς.

Σύμφωνα με τον Σέρβο μάνατζερ δεν υπήρξε τίποτε περισσότερο να πει με τον Παναθηναϊκό, έχοντας και την εκπεφρασμένη άποψη του πελάτη του να μείνει στους πρασίνους, παρά να αποδεχτεί την πρόταση για διετή συμφωνία. Μένει η υπογραφή για την επισημοποίηση της παραμονής του.

Περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά η περίπτωση του Πέκοβιτς, αλλά θα χρειαστεί υπομονή 15 ημερών, αφενός διότι η Μινεσότα σκέφτεται να τον δώσει σε ανταλλαγή (ακούγεται ενδιαφέρον από το Χιούστον και την Ιντιάνα) αφετέρου διότι δεν μπορεί να επισημοποιηθεί καμία πρόταση μέχρι την 1η Ιουλίου.

Η συμφωνία με τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να κινηθεί γρήγορα και για τον Γιασικεβίτσιους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ομπράντοβιτς πιέζει για την παραμονή του Λιθουανού θεωρώντας ότι θα αποδεχθεί τον ίδιο ρόλο (τρίτη επιλογή μεν, στα μεγάλα παιχνίδια η μπάλα θα περνά από τα χέρια του), αλλά ο Σάρας δεν θέλει να πέσει κάτω από το ψυχολογικό φράγμα του ενός εκατομμυρίου.

Ο Τύπος στην Λιθουανία θεωρεί βέβαιη την αποχώρησή του, στην Ελλάδα όμως κρατάμε πολύ σοβαρή επιφύλαξη δίνοντας προβάδισμα στην παραμονή.

Αντιθέτως δεν τίθεται θέμα για τους Μπατίστ-Νίκολας οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά.

Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.