Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μπάμπης Κακούτης απο τον ΑΟ Κυπαρισσίας.

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια η Κυπαρισσία επιστρέφει στη Δ’ εθνική, αλλά το μέλλον της μόνο... ευοίωνο δεν προδιαγράφεται. Και αυτό γιατί ο Μπάμπης Κακούτης ανακοίνωσε προχθες την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο! Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Μεσσηνίας τόνισε ότι το κεφάλαιο ποδόσφαιρο έληξε γι’ αυτόν και πλέον τα πάντα στην ομάδα βρίσκονται στον αέρα.

Ο ίδιος θα ανακοινώσει αναλυτικά τις επόμενες μέρες τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση.

Το θέμα πλέον είναι ότι αν εμμείνει στην αρχική .........

του θέση, η Κυπαρισσία ίσως να αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης. Ο Κακούτης ως γνωστόν χρηματοδοτούσε την ομάδα και για την ώρα δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Θυμίζουμε πως ο ίδιος είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του στην περίπτωση που δεν προχωρήσει το εγχείρημα της συγχώνευσης των τριφυλιακών ομάδων (Εράνη, Κυπαρισσία και Τέλος Αγρας).

Το ιστορικό

Στα μέσα Μαΐου ο πρόεδρος του ΑΟ Κυπαρισσίας Μπάμπης Κακούτης είχε υποβάλει πρόταση συγχώνευσης των τριών Τριφυλιακών ομάδων (Εράνης, Τέλου Άγρα και ΑΟ Κυπαρισσίας) και την δημιουργία μιας ομάδας ισχυρής που θα στοχεύει ψηλά.
Σαν έδρα της ομάδας ο Μπάμπης Κακούτης είχε προτείνει να είναι τα Φιλιατρά λόγω πολύ καλύτερων Αθλητικών υποδομών.

Αρχικά ο πρόεδρος του Τέλου Άγρα Γιάννης Κόκκαλης τάχθηκε υπέρ της πρότασης αν και δεν ενημερώθηκε από κάποιον διοικητικό παράγοντα του ΑΟ Κυπαρισσίας αλλά από την εφημερίδα(!!!).
Θα ήταν ένα καλό εγχείρημα με καλές προοπτικές. Αν καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι δεν έχουμε κάποια αντίρρηση. Έπρεπε να είχε γίνει από καιρό, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ είχε πει ο κος Κόκκαλης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Εράνςη Βαγγέλης Σταθόπουλος είχε παραπέμψει το θέμα στην νέα διοίκηση που επρόκειτο να εκλεγεί σε λίγο καιρό καθότι η Εράνη δεν είναι προσωπική υπόθεση αλλά αφορά μια ολόκληρη πόλη.
Οι κουβέντες αυτές θα γίνουν στην ώρα τους είχε τονίσει χαρακτηριστικά τότε ο πρόεδρος της Εράνης.

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε το καλύπτει απόλυτα η παρακάτω εικόνα που βρίσκεται στο Blog της Εράνης



12 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΑΝΙ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΡΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΤΣΤΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.
    Η ΕΡΑΝΗ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Γ' ΤΟΠΙΚΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΑΝΗ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΓΕΙΤΟΝΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είπαμε, αυτοί οι άνθρωποι δεν ειναι άξιοι να μοιράσουν ούτε 2 γαιδουριών άχυρο. Ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς με τα ποιο πάνω …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ»

    Τα λέει όλα αυτό το πανό παιδιά. Η Εράνη είναι ιδέα, είναι ιστορία, είναι η ομάδα των Φιλιατρών. Δεν μπορεί να γίνει -όπως πολύ σωστά είπε ο παραπάνω ανώνυμος- η πατερίτσα της Κυπαρισσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτα απολα περιμενετε ιστορικοι ερανιωτες να ακουσετε τους λογους παραίτησης απο τον ιδιο το προεδρο και μη προτρεχετε. οσο για την ομαδα σας είναι πολυ καλη και ιστορικη, κανεις δεν αντιλεγει, οπως ολα ειναι ιστορικα στο τοπο αυτο, μονο που η ιστορια απο μονη της δεν φτανει, χριαζεται και μυαλο και κατι αλλο εκτος απο μυαλο που δεν ειναι αναγκαιο να το εχετε, δεν το έχει ετσι κιαλλιως ολος ο κοσμος το έχουν μονο ανθρωποι σαν το Πρόεδρο. Αν θελετε να μαθετε τι εννοω περιμενετε τη δήλωσή του, μηπως και καταλαβετε, ετσι κιαλλιως παιζετε σε αλλη.... κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά αρχήν δεν προτρέχω. Λέω αυτό που πιστεύω ΕΓΩ και ο κάθε ένας.

    Αλλα μου κάνει εντύπωση πως με το που ανέβηκε ο ΑΟΚ στην Δ' Εθνική ήρθε η πρόταση συνένωσης.
    ΓΙΑΤΙ τόση βιασύνη???? Απλή απορία.
    Θα περιμένω να διαβάσω το τι θα πει ο τέως πρόεδρος της ομάδας σας. Και λέω τέως γιατί πολύ απλά δήλωσε παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ καλα εκανες και παραιτηθηκες Η Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΚΛΟΥΒΙ ΘΕΛΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ν ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ...

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ντροπή...το ίδιο είναι μια ομάδα με όλους τους παράγοντες ενωμένους και το ίδιο είναι κάθε χωριό και ομαδούλα...να ενωθούμε και τότε όπως λένε και οι δήθεν φίλοι μας οι καλαματιανοί ...ο τριφυλιακός με έδρα τα φιλιατρά θα κάνει περίπατο για την τρίτη εθνική...αλλοιώτικα πάλι τοπικό αμφότεροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά πιστεύω ότι το ιστορικό όνομα ΕΡΑΝΗ πρέπει να μείνει όπως είναι. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει ανάγκη απο Κυπαρίσσιους.
    Εντάξει αυτή είναι η γνώμη μου. Και αν εσείς οι Κυπαρίσσιοι δεν μπορείτε να κρατήσετε μια ομάδα στην Δ Εθνική, να πέσετε. Πρέπει εμείς οι Φιλιατρινοί πάντοτε να σας κάνουμε βοηθάμε;
    Ακου Τριφυλιακός.... Ελα παναγία μου.

    Και εξάλλου θέλει πολύ μεγάλο μπάντζετ η Γ Εθνική. Με πλάτες Φιλιατρινές θέλετε να εκπροσωπείται η έδρα του δήμου Τριφυλίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το όνομα Εράνη είναι Ιερό. Εκφράζει την πόλη μας. Εκφράζει τα Φιλιατρά, εκφράζει την ιστορία της πόλης μας.
    Είναι ένα σωματείο που αγωνίζεται κυρίως στην Δ΄Εθνική με ελάχιστες εξαιρέσεις που έπεσε στην Α' τοπική και σε καμία περίπτωση αυτό το ιστορικό όνομα όπως είπε ο προηγούμενος Ανώνυμος δεν πρέπει να σβήσει.
    Και εγώ διαβάζοντας το όνομα "Τριφυλιακός" που είπε ο προηγούμενος κάτι με έπιασε. Αναγούλα να το πω... ένα μπλίαχ να το πω... Μου ήρθε στο μυαλό το Δήμος Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία...
    ΜΠΛΙΑΧ Αηδιά.
    Κοίτα ρε που Οι Κυπαρίσσιοι βάλθηκαν να σβήσουν τα Φιλιατρά.....
    Ρε δεν πάτε καλά..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΜΛΕΞΑΡΕΣ ΦΟΥΛΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.