Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Επιστολή Καλοφωλιά στους συμβούλους του Δήμου Γαργαλιάνων

Προς τους Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Γαργαλιάνων

Αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι Γαργαλιάνων Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης

Σας ευχαριστώ όλους, που στον αγώνα για τη δημιουργία δεύτερου Καλλικράτειου Δήμου στη Νότια Τριφυλία, με έδρα τους Γαργαλιάνους, όπως συναποφασίσαμε με τους συμπολίτες μας, είμαστε όλοι ομόθυμοι και ενωμένοι.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, κύρια, διότι απευθυνθήκαμε σε "ώτα μη ακουόντων" σε μια διαδικασία "παρωδία διαβούλευσης" και σε μια πολιτική ηγεσία με νοοτροπία "αποφασίζουμε και διατάσσουμε".

Παρ' όλα αυτά νιώθω την ανάγκη να ζητήσω δημόσια .........

συγγνώμη, από τους συμπολίτες μας που δεν κατάφερα να δημιουργήσουμε Καλλικράτειο Δήμο στους Γαργαλιάνους όπως ήταν αυτονόητο.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας, για να πιέσουμε την πολιτική ηγεσία να μας ακούσει, δηλώσαμε ότι: σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η επιθυμία μας για τη δημιουργία Δήμου με έδρα τους Γαργαλιάνους, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα παραιτηθούμε από τις θέσεις μας. Υπογράψαμε μάλιστα όλοι τις παραιτήσεις μας.

Με την άρνηση της Πολιτικής Ηγεσίας, να ικανοποιήσει το Δίκαιο Αίτημά μας νιώσαμε όλοι οργή και αγανάκτηση, για την περιφρόνηση και την κατάφωρη αδικία που επιφύλαξαν στο Δήμο μας.
Η πρώτη αντίδρασή μας ήταν να καταθέσουμε τις παραιτήσεις μας, για να δηλώσουμε προς την Πολιτική Ηγεσία την πλήρη αντίθεσή μας στην απαράδεκτη επιλογή της και στον τρόπο που αντιμετώπισε το Δήμο μας. Ετσι βρεθήκαμε στο δίλημμα να αποφασίσουμε:
πρώτον, αν κρατώντας το λόγο - δέσμευσή μας θα επιμείνουμε στις παραιτήσεις μας εγκαταλείποντας το Δήμο ακέφαλο - ακυβέρνητο, σε δύσκολους καιρούς... ή
δεύτερον, κρατώντας τον όρκο - δέσμευσή μας που δώσαμε όταν αναλάβαμε την ευθύνη του Δήμου, να υπηρετήσουμε το Δήμο, να παλέψουμε για τη λύση των προβλημάτων του και για τα συμφέροντα των συμπολιτών μας για όλη την τετραετία.

Πιστεύω ακράδαντα ότι στο παραπάνω δίλημμα η απάντησή μας πρέπει να είναι: να συνεχίσουμε (παρά την πίκρα μας και την αγανάκτησή μας) να υπηρετούμε το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας μέχρι το τέλος της θητείας μας (31-12-2010), διότι αυτό επιτάσσει ο όρκος που δώσαμε στους συμπολίτες μας και επίσης το συμφέρον του Δήμου μας. Αυτός πιστεύω είναι ο δύσκολος δρόμος της ευθύνης και του καθήκοντος, που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Αγαπητοί Σύμβουλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βάσει των σκέψεων που διατύπωσα παραπάνω, αποφάσισα να μην υποβάλω παραίτηση από τη θέση ευθύνης του Δημάρχου. Επίσης να σας ενημερώσω ότι δεν κάνω αποδεκτές τις κατατεθείσες παραιτήσεις σας από την επίσης θέση ευθύνης των Δημοτικών Συμβούλων.
Τέλος, σας παρακαλώ, να μην επιμείνετε στις παραιτήσεις σας και για έναν επιπλέον σημαντικό λόγο:
Αυτή τη στιγμή, θα αρχίσουν οι διαδικασίες της οικοδόμησης του νέου Καλλικράτειου Δήμου και η ενεργός συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας στο νέο Αυτοδιοικητικό Θεσμό.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ

11 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ.
    ΔΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Κε ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΤΗΝ 31-12-2010 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξατε τί αναφέρει: "Σας ευχαριστώ όλους, που στον αγώνα για τη δημιουργεία δεύτερου Καλλικράτειου Δήμου στη Νότια Τριφυλία, με έδρα τους Γαργαλιάνους....."
    Ο φίλος μας που μας αγαπάει καμία αναφορά στα Φιλιατρά!
    Δεν ξέρω τί πρέπει να μας πληγώνει περισσότερο: το ότι είμαστε αποδεδειγμένα βλάκες, ή ότι υπάρχουν μεταξύ μας ορισμένα επικίνδυνα πουλητάρια, που με τις ενέργειές τους αφήσαμε να απαξιώσουν, την πόλη που αγαπάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος μου πειράξει το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής με την σύνταξη μου που έκανα θυσίες 50 χρόνια και μου την κλέβουν, θα του πειράξω και εγώ τη δική του ζωή αυτού που θα υπογράψει.
    Αν σου ζητήσει φακελάκι βγάλε το κινητό σου και κατάγγειλε τον γιατρό στο 2108779700, στην ειδική τηλεφωνική γραμμή της αστυνομίας για αυτό τον σκοπό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για δύο λόγους πρέπει να παταιτηθείς 1.γιατί οφείλεις να κάνεις κατι γι΄αυτή την πόλι και δεν το έκανες.Την παραίλαβες πολι και τη παραδίδεις δ.δ.και απέτυχες.Την κρισιμότερη καμπη της ιστορίας της φάνηκες λίγος πολύ λίγος και 2. γιατί μας δούλεψες όλους ,για αγώνες που θα έκανες και δεν έκανες , μας κοίμησες .
    Υπάρχει ο δρόμος της αξιοπρέπειας , της ευθιξίας και της τιμής και ο δρόμος της σύνταξης , το πρώτο δεν τον ξέρεις πάρε το δεύτερο σε μάθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατι μασ ειπεσ κυριε καλοφωλια!!!ακουγαμε ολοι τισ βαρυγδουπεσ αναφορεσ και προκλησεισ που κανατε τοσο εσεισ οσο και ο αλλοσ ο δημαρχοσ τησ γειτονικησ σασ πολησ,αυτησ των φιλιατρων!δεν ξεραμε λετε οτι αυτα ηταν λογια ενθουσιασμου και παροτρηνσης τησ κοινησ γνωμησ να σταθει διπλα σας στο δυσκολο αλλα εφικτο εργο τησ διαμορφωσης του νεου δημου?παραμυθια τησ καλλημασ κυριε καλοφωλια!τοσο εσεισ οσο και ο ξυγκασ παρολο που παραλαβατε δυο πολεισ ερμαια των κακωσ διαχειρησεων των προηγουμενων δημαρχωβν δεν καταφερατε να κανετε τιποτα!ουτε εσεισ που ειστε φιλικα προσκειμενοσ στην τωρινη κυβερνηση αλλα ουτε και ο ξυγκασ που ειχε ελεγε σιγουρη την δημιουργια δημου φιλιατρων αν ηταν στην εξουσια η νεα δημοκρατια!η ιστορια θα σασ κρινει αγαπητε κυριε καλοφωλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλιατρινοί, αισθάνεσθε όπως κι εγώ απαξιωμένοι και εξαπατημένοι από τον μέχρι πρότεινος συναγωνιστή του Δημάρχου μας, κο Καλοφωλιά? Για Δήμο Νότιας Τριφυλίας με έδρα τους Γαργαλιάνους πήγαινε ο άνθρωπος. Το λέει καθαρά. Ο δικός μας Δήμαρχος ή δεν είχε καταλάβει τι του έλεγε και τι ζητούσε από τους βουλευτές ο κ. Καλοφωλιάς ή μας δούλεψε περίτεχνα. Καλά κορόιδα είμαστε όλοι. Γελάω τώρα με τα σχόλια κάποιων συμπολιτών μας που ούτε λίγο ούτε πολύ τον θεωρούν ΗΡΩΑ. Ωραίο κολπάκι ο ηρωισμός. Μην ξεχάσουμε να υποστηρίξουμε τούς "ήρωες" τώρα που σίγουρα θα βάλουν υποψηφιότητα για την Τριφυλία. Καλλιεργείται πολύ έξυπνα τελευταία το έδαφος για δήμαρχο Φιλιατρινό ή Γαργαλιανιώτη που θα υπερισχύσει του Κυπαρίσσιου υποψηφίου. Ας κοπιάσουν να διεκδικήσουν ψήφο. Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η κακή σας μέρα κ.κ. Δήμαρχοι και Δημοτικοί Συμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ σωστά όλα τα σχόλια για το Καλοφωλία (Φλωρινιώτη ΧΑΧΑ), τα ιδια ισχλυουν και για τον Αλκη που και αυτός είχε δεμευτει για παραίτηση η κανω λάθος ? Α ρε σανίδα που τη θέλετε καρεκλοκένταυροι βλαχοδήμαρχοι που σας ενδιαφέρει δήθεν ο τόπος σας, άντε ρε να τα πούτε σε κανα κορόιδο σαν αυτά που σας χειροκροτάνε ( +-200)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. tha prepe na ntrepeste k oi dyo(flwriniwtis k xontros)!apodeixate me tis praxeis sas oti eisaste k oi dyo deiloi k PSEFTES!!!an eisastan Antres tha kanate ta logia sas praxh...auto pou katalavainw einai oti den timate ta pantelonia pou forate k tpt allo...!!! f7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Καλοφωλιά και Ξύγκα,
    Το γεγονός ότι δεν τηρήσατε την υπόσχεσή σας να παραιτηθείτε από τα αξιώματά σας εξ αιτίας του ότι δεν υλοποιήθηκε το ονειρό σας Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους αποδείξατε ότι είστε ανακόλουθοι πρώτα με τον εαυτό σας και ύστερα με τους πολίτες των πόλεών σας. Οι πολιτικοί άνδρες πρέπει να τηρούν αυτά που λέγουν δημόσια. Όλο αυτό το διάστημα πριν από την ψήφιση του Καλλικράτη κατορθώσατε να διχάσετε τον λαό με τις απόψεις σας, εμπλέξατε ακόμα και την εκκλησία στις προσωπικές σας φιλοδοξίες, βεβηλώσατε σύμβολα των πόλεών σας όπως π.χ. για την πόλη των Φιλιατρών Πύργο, Δημαρχείο κ.λ.π. αναρτώντας πανό και μαύρες σημαίες. Γνωρίζατε εκ των προταίρων ότι το σχέδιό σας θα είχε άδοξο τέλος όπως και έγινε. Απαδείχθει ότι ο Ραγκούσης δεν σας έφτιαξε την "χωρίστρα" κατά την λαϊκή ρήση και το ασυμβίβαστο των 25.000 κατοίκων σας έκοψε τα φτερά. Δήμος με 18.000 κατοίκους βόλεβε τόσο τα επαγγελματικά σας συμφέροντα όσο και τα αυτοδιοικητικά. Αυτά έπρεπε να τα είχατε εξηγήσει στον λαό με διαφάνεια. Εάν λοιπόν έχετε το κουράγιο δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στον μεγάλο Δήμο Τριφυλίας έστω και αν τον πολεμήσατε λυσαλέα. Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβετε και οι δύο ότι η κυβέρνηση σήμερα είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι η Ν. Δημοκρατία και ο Χαραλαμπίδης. Τα περί δημοκρατίας και λοιπές θεωρίες αφήστε τα στην άκρη διότι ο ελληνικός λαός ψήφισε κυβέρνηση για να κάνει τις επιλογές της και όχι τις δικές σας. Τέλος και ένα σχόλιο άκρως Φιλιατρινό. Το εξαπτέριγο και λιβανιστήρι σσς κύριες Ξύγκα που είναι το ράδιο ΝΙΚΗ μάλλον κακό σας κάνει στο κύκνιο άσμα της Δημαρχίας σας διότι προκαλεί την οργή των Φιλιατρινών χωρίς (ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του σταθμού) να το αντιλαμβάνεται όπως δεν αντιλαμβάνεται και άλλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΟΣ ΚΑΛΩΦΟΛΙΑΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 15-6-10 ΘΑ ΕΙΔΕ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΕΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ. Ο ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=szJ58tHzNxY&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=z_4PFcJllOg
    ta video mikoun apo mona tous...THRASYDEILOI K OI 2...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.