Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Συνεχίζεται η αδιαφορία του κόσμου και παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο

Μεγάλες δυσκολίες εξακολουθεί να έχει η Κυπαρισσία στο να εκλέξει νέα διοίκηση που θα πάει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Αυτό φάνηκε περίτρανα και στην τρίτη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Κυπαρισσίας.

Ο κόσμος και τα μέλη του ΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν δεν ήταν αρκετά και το σημαντικότερο κανένας δεν έδειξε διάθεση να... βγει μπροστά και να στελεχώσει τη νέα διοίκηση.
Επίσης καμία εκπροσώπηση δεν είχε ο Δήμος Κυπαρισσίας και οι λοιποί φορείς.
Αυτό που έγινε και μπροστά στον κίνδυνο να ..........

καταλήξει η ομάδα στο Πρωτοδικείο, ορίστηκε μία προσωρινή διοίκηση όπου όμως απαρτίζεται από την παλιά διοίκηση του Μπάμπη Κακούτη!

Οι παλιοί στην προσωρινή διοίκηση

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΟΚ βρίσκεται σε αυτή την προσωρινή διοικούσα επιτροπή και μαζί του είναι οι Δημήτρης Στρατικόπουλος, Θανάσης Γιαννίκος, Κώστας Γκόγκας και Γιώργος Γεωργακόπουλος, ενώ αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Τάκης Τριπόδης, Γιώργος Πανταζόπουλος και Γιώργος Αλεξόπουλος.

Ο κ. Κακούτης όμως ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βρίσκεται στην "κανονική" διοίκηση, απλώς θα προχωρήσει ορισμένες ενέργειες τις επόμενες ημέρες σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια διαδικαστικά θέματα των ποδοσφαιριστών.
Επίσης είναι διατεθειμένος να ενισχύσει με κάποια οικονομική βοήθεια το νέο συμβούλιο, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσει και πάλι στις πλάτες του τον ΑΟΚ. Αυτό θα συνέβαινε σε περίπτωση που προχωρούσε η πρότασή του για συγχώνευση των ομάδων της Τριφυλίας.

Από τη στιγμή που αυτή η πρόταση δεν ευδοκίμησε, τότε είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τα διοικητικά της Κυπαρισσίας.
Χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί μία συνάντηση της προσωρινής διοίκησης για να δουν τι μέλλει γενέσθαι και για να κάνουν κρούση σε ορισμένους ανθρώπους να μπουν στο συμβούλιο και να βοηθήσουν ενεργά.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτό θα συνέβαινε σε περίπτωση που προχωρούσε η πρότασή του για συγχώνευση των ομάδων της Τριφυλίας.

Γιατί Κε Κακούτη να συγχωνευτούν οι ομάδες της Τριφυλίας??? Επειδή ο ΑΟΚ ανέβηκε καλώς ή κακώς στην Δ' Εθνική, θα έπρεπε να θυσιαστούν ομάδες με μεγάλη ιστορία πίσω τους σαν τον Τέλλο Άγρα των Γαργαλιάνων και την Εράνη Φιλιατρών με πρωταθλήματα με 7 κύπελλα Μεσσηνίας και με άριστη οικονομική κατάσταση για χάρη της Κυπαρισσίας?????
Προς Θεού δηλαδή.
Αν δεν μπορείτε να αγωνιστείτε στη Δ' Εθνική καλύτερα να πέσετε σε Α, Β ή και στη Γ' Τοπική.
Μια ζωή η Κυπαρισσία στα δύσκολα ζητάει δεκανίκια.

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.