Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Στον αθλητικό δικαστή ο Διαμαντίδης!

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή κλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης για την ενέργειά του να φτύσει τον Μίλος Τεόντοσιτς στην αρχή του προχθεσινού τρίτου τελικού ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έφτυσε τον Σέρβο παίκτη και ο αθλητικός δικαστής μελετώντας το video του αγώνα τον κάλεσε σε απολογία για την απρεπή συμπεριφορά του, αφού οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό και δεν το έγραψαν στο φύλλο αγώνα.

Ο διεθνής άσος κινδυνεύει με τιμωρία, η οποία .........

θα ισχύσει από τη νέα σεζόν, καθώς η όποια απόφαση παρθεί, δεν αναμένεται να εκδοθεί εγκαίρως, ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή του από τον τέταρτο ή τον πέμπτο (εφόσον χρειαστεί) αγώνα της σειράς των τελικών. Το πιθανότερο πάντως είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, περιμένουν ανάλογη ευαισθησία να δείξει ο αθλητικός δικαστής και για την μπουνιά του Τεόντοσιτς στον Διαμαντίδη, που οδήγησε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, στην απαράδεκτη αντίδρασή του.

O αθλητικός δικαστής τον κάλεσε μετά από υπόμνημα του Ολυμπιακού που μιλάει για απρεπή και άσεμνη συμπεριφορά του Διαμαντίδη και στην οποία κάνει λόγο για ανάλογη κίνησή του και στο παρελθόν, κάτι που σύμφωνα με τον Ολυμπιακό τον καθιστά υπότροπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.